4 probleme si solutii la telefoanele iPhone 5

0
4 probleme si solutii la telefoanele iPhone 5
Share Button

Apple a vandut 5 milioane de unitati iPhone 5 in primele trei zile de la lansare. Luand in considerare ca majoritatea acestor cumparatori nu au vazut si nu au testat niciodata un iPhone 5 inainte de achizitie, putem vorbi de un adevarat act de incredere in brandul Apple.

Cu toate acestea, au fost facute destule reclamatii in legatura cu diverse probleme la acest telefon.

Citeste mai departe pentru a afla cele mai comune probleme la iPhone 5 si posibilele solutii la acestea. Daca solutiile prezentate nu iti rezolva problema, iti recomandam  service iPhone Bucuresti, un service de incredere din capitala.

optimashop.ro

1) Apple Maps

Nu e nici un secret ca Apple si Google sunt intr-o competitie acerba, Steve Jobs declarand “razboi” platformei Android, razboi care continua si dupa moartea acestuia. O data cu iOS 6, Apple a renuntat la aplicatia Google Maps si a inlocuit-o cu o aplicatie proprie de harti. Din pacate, noua aplicatie vine la pachet cu erori si coordonate de o precizie discutabila.

Aplicatia se incarca greu, ofera date inexacte si pe deasupra, ii lipsesc multe functii cu care oamenii s-au obisnuit folosind Google Maps. Feedback-ul a fost atat de negativ incat CEO-ul Apple, Tim Cook, si-a cerut scuze public in presa si a promis ca aplicatia se va imbunatati in timp.

Solutii

Din pacate, nu exista o solutie pentru a face Apple Maps sa functioneze mai bine pe iPhone 5. In schimb, poti utiliza alte aplicatii similare, dar tine cont ca Google Maps nu poate fi accesat decat din browser pe iOS 6.

2) Carcasa se zgarie usor

S-au inregistrat mai multe plangeri conform carora carcasa de aluminiu a telefonului iPhone 5 se zgarie foarte usor. Au existat chiar unele reclamatii in care oamenii acuzau ca telefoanele erau deja zgariate cand le-au cumparat. Raspunsul directorului de marketing Apple, Phil Schiller, a fost ca orice produs de aluminiu se poate zgaria si ca este un lucru perfect normal.

Solutii

Presuspunand ca iPhone-ul tau nu e deja zgariat la achizitionare, iti recomandam sa cumperi o husa de protectie pentru a preveni uzura carcasei.

3) Efect violet ciudat in fotografii

Camera foto de la iPhone 5 se presupune a fi una din cele mai performante, dar multi utilizatori s-au plans de un efect violet ciudat in poze, ca o pata de culoare in diverse puncte. Efectul pare sa isi faca aparitia atunci cand sursa de lumina este in fata obiectivului.

Solutii

Aseaza camera in asa fel incat sursa de lumina sa fie in spatele obiectivului.

4) Memoria interna se umple rapid

Spatiul de stocare interna a telefonului iPhone 5 se poate umple mai repede decat te astepti si, uneori, fara sa iti dai seama clar ce anume consuma cel mai mult spatiu.

Solutii

Unii recomanda sa readuci iPhone-ul la setarile din fabrica. Dar inainte sa recurgi la astfel de solutii extreme, poti incerca sa stergi mesaje si e-mailuri mai vechi, fisiere descarcate de pe internet. Poti instala si o aplicatie de genul Phone Clean, care iti sterge fisiere junk din telefon, facand disponibil mai mult spatiu de stocare.

optimizare seo Brasov

NO COMMENTS