5 motive sa-ti investesti banii intr-un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti

0
Share Button

5 motive sa-ti investesti banii intr-un apartament nou cu 3 camere in BucurestiAtunci cand dispui de o suma mai mare de bani si vrei sa faci o investitieĀ  inteligenta, nu sa o depui intr-un cont la banca, alege o oportunitate reala achizitionand un apartament nou cu 3 camere in Greenfield, pe care iti recomandamulterior sa-l inchiriezi.,si asta din mai multe motive:Iata ce beneficii poti avea:

1.Este mai avantajos decat sa tii banii in banca
Dobanzile pentru depozitele din banci sunt din ce in ce mai mici si vei constata cu surpriza ca intr-un an nu prea reusesti sa castigi mare lucru.

In schimb, daca investesti banii intr-un apartament nou cu 3 camere, vei avea un castig constant mai ridicat, rata rentabilitatii la chirii fiind mai mare decat cea a dobanzii, in timp ce investitia ta isi va creste valoarea.

optimashop.ro

2.Ai un venit sigur din chirie
Te vei putea bucura in fiecare luna de un venit consistent si sigur, apartamentele noi de 3 si 4 camere din Greenfield fiind extrem de cautate, datorita suprafetelor generoase, compartimentarii moderne, finisajelor si dotarilor de calitate si nu in ultimul rand amplasamentului ansamblului rezidential, inconjurat de padurile Baneasa si Tunari, in imediata apropriere a Baneasa Shopping City.

Datorita chiriilor ridicate, iti vei recupera investitia si vei profita de acest venit pasiv garantat, fara nici o cheltuiala suplimentara.

3. O “afacere” simplu de gestionat
Inchirierea unui apartament nou de 3 si 4 camere este facila, mai ales atunci cand ai suportul consultantilor de vanzari Greenfield. Ei te vor ajuta sa gasesti chiriasul potrivit si sa obtii pretul cel mai bun, astfel incat investitia ta sa fie sigura si rentabila.

4.Ai o locuinta asigurata in caz de nevoie
Atunci cand cumperi un apartament, te gandesti probabil si la faptul ca acesta ar putea ramane copiilor tai sau chiar tie. Poti sta linistit, stiind ca orice s-ar intampla, ai o locuinta valoroasa, intr-o zona premium.

5.Poti sa vinzi apartamentul mai tarziu
Desi poti sa pastrezi apartamentul pentru tine, ai si oportunitatea de a-l revinde mai tarziu, la un pret mai mare decat cel de achizitie.

Apartamentele din Greenfiled sunt bine facute, construite cu atentie la detalii, – “apartamente bine facute” care cee ace le asigura o durabilitate indelungata si un cost de exploatare redus. Apeleaza cu incredere la un consultant de vanzari si te va ajuta sa iei cea mai buna decizie!alegere.

Dupa cum vezi, ai destule motive sa investesti intr-un apartament nou in Greenfield si lista nu se opreste aici. De fapt, in Bucuresti, exista un trend in legatura cu inchirierea apartamentului propriu in regim hotelier.

Daca vrei sa faci acest pas, apartamente noi cu 3 camere si 4 camere din Greenfield se incadreaza cu brio in categoria celor mai cautate locatii din capitala.

Intra pe www.greenfieldresidnce.ro si alege-ti apartamentul dorit!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

optimizare seo Brasov

NO COMMENTS