5 tipuri de ceasuri cu camera

0
5 tipuri de ceasuri cu camera
optimizare seo Brasov
Share Button

Cei care se ocupa de spionaj folosesc, de cele mai multe ori, camere ascunse in diverse obiecte. Unul dintre cele mai populare obiecte este ceasul. Indiferent ca este un ceas de mana, un ceas de birou sau unul de perete, un ceas cu camera video este extrem de eficient in spionaj deoarece este foarte comun si este greu de depistat scopul sau.

Care sunt tipurile de ceasuri cu camera pe care le poti descoperi pe piata?

Ceas cu camera de mana. Este cel mai popular ceas cu camera, deoarece poate sa stea intotdeauna la purtator. Poate fi folosit in intalnirile importante, pe care vrei sa le inregistrezi si sa le asculti mai tarziu acasa, poate fi folosit la scoala si la facultate si poate fi folosit pe strada, ori de cate ori crezi ca ai ceva bun de filmat.

Ceas cu camera de perete. Daca vrei sa spionezi camera unei persoane, cum ar fi biroul unui partener de afaceri sau al unui viitor partener de afaceri, atunci un ceas de perete este perfect. Acesta poate sa fie oferit sub forma de cadou si poate functiona neintrerupt pana la cateva sute de zile, in asa fel incat sa poti obtine toate informatiile necesare, fara niciun fel de probleme.

Ceas cu camera de birou. Ceasurile de birou sunt si ele foarte populare in categoria ceasurilor cu camera. Sunt asemanatoare, ca scop, cu ceasurile de perete, insa forma si utilitatea lor pot fi mult mai flexibile. Poti alege ceasuri de birou cu statii meteo, ceasuri cu forme extrem de diverse si ceasuri cu desteptator.

De asemenea, pe langa aceste tipuri de ceasuri se pot descoperi si ceasuri clasificate in functie de dotari.

Astfel, pentru cei care doresc un ceas care sa filmeze doar elementele cu adevarat importante, exista ceas cu senzori de miscare, pentru cei care urmaresc sa filmeze doar pe timp de noapte, exista ceasurile cu infrarosu iar pentru cei care doresc sa filmeze si in acelasi timp sa inregistreze tot ceea ce se vorbeste, exista ceasuri dotate cu microfoane performante, care pot surprinde orice sunet, cat de mic ar fi el.

optimashop.ro

Ceasurile cu camera sunt, fara doar si poate, dispozitive ale viitorului, prin care cine isi doreste informatii, le poate obtine fara niciun fel de problema.

NO COMMENTS