Adblock Plus este disponibil si pentru dispozitivele cu iOS 9

0
Adblock Plus este disponibil si pentru dispozitivele cu iOS 9
optimashop.ro
Share Button

Este firesc ca pentru o companie care se respecta sa ofere mereu cele mai bune solutii, pentru a imbunatati experienta clientilor, asa cum se intampla in cazul Apple.

Daca pana la intrarea primului produs Apple pe piata din Romania, romanii au asteptat cu emotie, astazi exista numeroase magazine offline si online, care le vand produsele. In plus, puteti merge la un service iPhone in Bucuresti si in alte locuri din Romania, pentru a va repara telefonul.

Reclamele sunt enervante pentru multi dintre utilizatorii de internet. Vizitarea website-urile nu se poate realiza fara sa nu fim deranjati de o reclama, acest lucru fiind extrem de neplacut si atunci cand vizionam filmele preferate online.

optimizare seo Brasov

Pentru a veni in sprijinul nostru a fost creat pluginul Adblock Plus, care este folosit de peste 400 de milioane de utilizatori, pentru a elimina reclamele afisate in web browser.

Plugin-ul Adblock Plus functioneaza cu dispozitele cu sistem Android, dar si cu cele care folosesc iOS. Astfel, a fost creat Adblock Browser, care este un browser web complet functional, ce poate fi utilizat cu usurinta de catre utilizatorii de Android si iOS, pentru a se bucura de o experienta cat mai placuta de navigare, fara sa mai fie deranjati de reclame.

Este foarte adevarat ca Adblock Browser nu se numara printre cele mai bune browsere web atunci cand vine vorba despre viteza si timpii de asteptare la incarcarea paginilor, dar este posibil sa fie lansata si o varianta imbunatatita.

Utilizatorii pot opta pentru setari prin care sa creeze o lista a site-urilor preferate pe care doresc sa le sustina, prin permiterea reclamelor.

Utilizatorii pot beneficia de optiuni pentru blocarea fisierelor cookie care sunt utilizate de unele website-uri pentru a monitoriza istoricul de navigare al utilizatorilor. Astfel, acest browser protejeaza intimitatea utilizatorilor sai si ofera chiar si optiuni pentru a bloca automat accesul la unele adrese web care sunt recunoscute pentru raspandirea de malware.

Apple va lansa din toamna noul sistem de operare iOS 9, care va fi compatibil cu multe dintre modelele de iPhone ale utilizatorilor si alte dispozitive. In plus, va aduce imbunatatiri si asistentului Siri, datorita angajarilor pe care le face in domeniul inteligentei artificiale.

Totodata, gigantul american a lansat doua noi modele de iPhone, respectiv iPhone 6S si iPhone 6S Plus, care sunt asemanatoare predecesoarelor lor, dar vin si cu functii noi, pe care cu siguranta utilizatorii le vor indragi.

Cert este ca persoanele care prefera produsele Apple pot opta pentru telefoane, laptopuri, tablete, Apple TV un ceas inteligent, acestea fiind printre produsele pe care producatorul american le pune la dispozitia utilizatorilor din diferite colturi ale lumii.

In cazul in care sunteti utilizator de iPhone, dar acesta nu mai functioneaza, nu va ingrijorati. Puteti merge la un service iPhone in Bucuresti, pentru a va repara telefonul. Pentru mai multe informatii puteti accesa website-ul www.servicegsm.ro.

Crearea browserului web Adblock Browser, care functioneaza cu dispozitivele iOS si Android este binevenita printre utilizatorii plictisiti de insistentele reclame, care doresc sa se bucure de o navigare placuta pe internet.

NO COMMENTS