Ajutor

Cum pot trimite si eu referate?

Mergi la pagina Contact. Acolo vei gasi un formular pe care-l completezi (titlu referat, descriere si il poti uploada). Iti vom rasplati munca daca ne trimiti minim 10 referate.

Referatul descarcat era virusat!

Referatele de pe site sunt scanate inainte de a fi postate. In cazul in care ai gasit un material virusat, trimite un email la adresa contact [at] cautareferate [dot] com, in care sa incluzi adresa si titlul referatului.

Am trimis un referat. Cand va aparea pe site?

In cazul in care referatul pe care l-ai trimis corespunde atat cantitativ (minim 1 pagina) cat si calitativ (sa nu fie COPIAT din Encarta, Wikipedia sau alte surse evidente, etc) acesta va fi vizibil pe site in maxim 2 zile. In caz contrar, referatul pe care l-ai trimis nu va fi publicat.

Cum descarc un referat ?

Pentru a descarca un referat dati click pe categoria care va intereseaza, apoi localizati-l navigand prin paginile categoriei. O alta alternativa este folosirea functie de cautare a site-ului, introducand cuvantul cautat in search box. Daca referatul exista pe site-ul nostru va aparea ca rezultat al cautarii. Faceti click pe numele referatului, va aparea si un preview al acestuia, dupa care apasati butonul Descarca Referat.

Ce imi trebuie pentru a vizualiza un referat?

Pentru a vizualiza referatele postate pe site-ul nostru vei avea nevoie de un program de dezarhivare (WinRar) si de Microsoft Word.

Caut referatul X. Ma poti ajuta ?

Incearca sa localizezi referatul de care ai nevoie cu ajutorul motorului de cautare de pe site.

Cum va pot contacta ?

Foloseste pagina de Contact.

Cat costa ?

Referatele publicate pe site pot fi descarcate gratuit, acest privilegiu fiind valabil pentru toate referatele de pe site-ul nostru.