Carcasele pentru smartphone – cel mai fashion accesoriu IT

0
Carcasele pentru smartphone – cel mai fashion accesoriu IT
optimashop.ro
Share Button

In ultimii ani, husele pentru telefoane si in principal cele concepute pentru iPhone-urile celor de la Apple, au trecut de la geneza de factor de protectie, la un trend de moda, in adevaratul sens al cuvantului. Cauti huse telefoane? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Foarte multi producatori au ajuns la concluzia ca o husa pentru smartphone, poate functiona ca un factor de fashion (de moda), personalizand telefonul in functie de stilul de viata al celui care il foloseste.

Cu toate astea, cea mai mare parte a utilizatorilor de telefoane Android de exemplu, au fost lasati la o parte de catre marii producatori de accesorii, asta din cauza faptului ca smartphone-urile cu Android sunt disponibile in zeci sau sute de modele, pe cand cele cu iOS adica iPhone-urile, sunt doar cateva.

De aceea, majoritatea producatorilor care impun de obicei “fashion-ul” in domeniul accesoriilor pentru telefoane, se concentreaza mai ales pe modelele celor de la Apple.

Deoarece iPhone-ul a fost conceput cu un design care sa atraga atentia, producerea unei carcase care sa il puna si mai mult in evidenta, este de cele mai multe ori o provocare pentru producatori.

Din fericire, atunci cand discutam despre carcasele de smartphone, se pare ca femeile – chiar si acelea care nu apreciaza in mod deosebit trend-urile de moda si abordeaza mai degraba o latura mai serioasa, mai business – tind sa dea putin stil telefonului pe care il folosesc, sa-si puna amprenta personala cumva, pe acesta.

Aici intervin producatorii de accesorii, care trebuie sa cunoasca in profunzime fiecare categorie de clienti, pentru a stii ce fel de huse sa produca.

Un numar de branduri de renume international, ca de exemplu Stella McCartney, Diane von Furstenberg, Kate Spade, Tory Burch sau Fendi, au acum si huse pentru telefoane, in repertoriul lor. Dar poate, regele neincoronat al huselor pentru iPhone, este Jeremy Scott.

Husele si carcasele pe care le proiecteaza acesta, cu un look ce aduce cu desenele animate, au devenit un must-have printre adolescentii din Occident, care poseda un iPhone.

Carcasele produse de Jeremy au preturi ce pornesc de la 95 de dolari, dar calitatea constructiei este una de top. Pana la urma, cine da peste 500 de dolari pentru un smartphone high end, isi permite cu siguranta sa mai dea inca 100 pentru un accesoriu de calitate, care arata foarte bine si poate asigura telefonul mai bine decat o puteti face voi.

Printre adolescentii din lumea larga, cei care butoneaza de ceva vreme smartphone-uri de toate felurile, accesoriile pentru aceste device-uri care au devenit o parte a vietii de zi cu zi, nu mai sunt un moft.

Fashion-ul acestor device-uri accesorizante, impune trendul si in acest domeniu, chiar daca initial husele si carcasele au fost produse pentru a asigura protectia unui telefon, fara a se intrevedea neaparat posibilitatea ca acestea sa devina “la moda”.

optimizare seo Brasov

Mai mult decat atat, producatorii acestor accesorii, nici macar nu se asteptau acum cativa ani, sa produca modele de carcase si huse bazandu-se strict pe conceptul unui anumit look. Iata ca astazi, acest lucru a devenit posibil.

NO COMMENTS