Care sunt beneficiile unei vopsele lavabile ?

0
Care sunt beneficiile unei vopsele lavabile ?
optimizare seo Brasov
Share Button

Vreti sa va apucati de zugravit, dar nu sunteti sigur ce tip de vopsea sa utilizati? De ce nu aruncati o privire asupra beneficiilor ce le are de oferit vopseaua lavabila?

Atunci cand doriti sa zugraviti o camera din casa dvs sau chiar intreaga casa pentru a obtine un look nou, proaspat, nu va grabiti sa alegeti un produs anume fara sa va informati ce alternative aveti la dispozitie. Una dintre aceste alternative este vopseaua lavabila.

De asemenea, trebuie sa va planificati cu atentie munca si sa pregatiti pereții inainte de aplicare pentru a obtine cele mai bune rezultate la final. Daca nu sunteti siguri in privinta vopselei, de ce nu alegeti vopsea lavabila int Savana cu teflon ? Avand o formula pe baza de apa, o vopsea lavabila are multe avantaje fata de cele obisnuite pe care le aleg majoritatea.

optimashop.ro

Vopseaua lavabila este formata din picaturi mici de polimer lichid, amestecate cu apa si un pigment pentru culoare. Prin prezenta unui polimer lichidul rezultat este structural mai dens si nu se va separa ca vopseaua pe baza de ulei. Deci, nu este nevoie de amestecare constanta daca vopseaua nu s-a folosit o perioada scurta de timp. Exista, de asemenea o serie de alte beneficii la utilizarea vopselelor lavabile:

Primul beneficiu este ca o vopsea pe baza de apa este mult mai puțin toxica decat multe vopsele pe baza de ulei, ceea ce inseamnă nu vor exista mirosuri neplacute, compuși organici volatili si mai putine iritatii la nivelul pielii

In urma aplicarii vopseaua lavabila nu lasa in urma pensule si role greu de curatat sau picaturi pe covor! Este usor de curatat atunci cand ati terminat: doar clatiti dispozitivele de aplicare sub apa calda.

Datorita formulei pe baza de apa fuzioneaza extrem de eficient, deoarece, apa se evapora fara a distorsiona luciul si culoarea stratului final.

Expunerea la apa nu va afecta calitatea sau culoarea.

Totodata este usor de aplicat si se usuca repede, mai repede decat alte vopsele pe baza de apa sau pe baza de ulei. O camera poate fi usor acoperita si terminata intr-o zi.

In plus fata de o vopsea lavabila traditionala, vopseaua lavabila int Savana cu Teflon, datorita noii sale formule, este o vopsea superlavabila cu proprietati unice printre care: rezistenta la murdarie si patare, puterea superioara de acoperire si faptul ca permite peretelui “sa respire”.

Vopseaua cu Teflon este extem de utila atat in finisarea decorative cat si ca mijloc de protectie ai peretilor exteriori sau a tavanelor. Daca v-ati decis ca acest produs este perfect pentru nevoile dvs il puteti gasi aici: Adrenco.ro.

Vopselele lavabile sunt ideale pentru aplicarea pe diferite suprafete(gips-carton, gleturi, tencuieli din ciment, var sau beton, suporturi minerale) si pentru a crea diferite efecte. Efectul de matase de exemplu, al unei vopsele lavabile, va va oferi posibilitatea de reflectare a luminii in timpul zilei, un mod perfect de a lumina camerele intunecate. Acest efect insa va sublinia imperfecțiunile minore in pereți si plafoane, iar din acest motiv  suprafetele vor trebui sa se pregateasca foarte bine.

Costul vopselei lavabile ca in cazul oricarei alteia depinde intotdeauna de cat de multa ai nevoie si cat de multe straturi, va trebui sa aplicati. Uneori, culoarea poate face, de asemenea, parte din costul vopselei deoarece unii pigmenti sunt mai scumpi decat altii.

NO COMMENTS