Cartela PrePay sau abonament?

0
Cartela PrePay sau abonament?
optimashop.ro
Share Button

Un telefon functioneaza in conditii normale atunci cand ai o serie de accesorii telefon care ajuta la buna functionare a acestuia, cum ar fi un incarcator sau un acumulator.

Insa, ca sa te bucuri de un telefon in scopul in care el a fost creat, trebuie sa ai o cartela SIM. Cartela respectiva trebuie cumparata de la o companie de telefonie mobila si trebuie sa fie o cartela PrePay sau un abonament.

Inainte de a vorbi de avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni in parte, vrem sa-ti recomandam un magazin de accesorii telefon online, un magazin cu preturi potrivite pentru orice buzunar. Intra pe www.accesoriigsm.ro.

Revenim acum la ceea ce aminteam la inceput. Un telefon mobil poate fi folosit pentru a primi si efectua apeluri doar atunci cand ai introdusa in respectivul dispozitiv o cartela SIM. Optiunile pentru o astfel de cartela sunt doua mari si late: cartela PrePay sau abonament. Bineinteles ca fiecare optiune in parte are atat avantaje, cat si dezavantaje.

Pentru inceput vorbim de posesorii de cartele PrePay. Cei mai multi posesori de telefoane mobile opteaza pentru cartelele PrePay. De ce? Iata principalele motive:

– Optiunile pe care le ai in astfel de situatii sunt de multe ori mult mai convenabile.
– Daca intr-o anumita luna nu ai decat 3 euro pe telefon, poti opta pentru o optiune de doar 3 euro.
– Nu risti sa platesti cost suplimentar daca ti s-au terminat minutele si mesajele.
– Nu te obliga nimeni sa dai o anumita suma de bani lunar, chiar daca nu ai vorbit minutele dintr-o anumita optiune.
– Daca vrei sa te muti intr-o alta retea, poti face oricand acest lucru, fara nici un fel de obligatie fata de vechiul operator.
– Daca ar fi sa luam in considerare dezavantajele unei astfel de optiuni, probabil cel mai mare dezavantaj ar fi faptul ca poti ramane fara credit cand ti-e lumea mai draga.

Deseori oamenii opteaza si pentru un abonament la una din companiile de telefonie mobila. Iata de ce:

– Nu risti sa ramai fara credit atunci cand ai cea mai mare nevoie (bineinteles daca nu ai setata o limita).
– Poti cumpara telefoane la preturi ieftine.
– Multi spun ca abonamentele au mai mult dezavantaje decat avantaje.
– Esti obligat prin contract sa achiti lunar o anumita suma de bani, chiar daca nu folosesti minutele si mesajele din optiune.
– Ai de urmat o multime de proceduri cand vrei sa renunti la abonament si dureaza ceva timp pana scapi de el.
– Daca nu esti atent te poti trezi cu un cost suplimentar de te ia durerea de cap.
-Cu aceiasi bani ai optiuni cu minute si mesaje mult mai putine ca la o cartela PrePay.

optimizare seo Brasov

Acum, totul depinde doar de tine. Tu stii mai bine ce nevoi ai. Cantareste bine avantajele si dezavantajele ambelor optiuni si alege-o pe cea mai potrivita pentru tine si pentru bugetul pe care il ai.

In Romania, principalele companii de telefonie mobila sunt Orange, Vodafone si Telekom. Studiaza bine ofertele si opteaza pentru cea care te avantajeaza cel mai mult.

NO COMMENTS