Cat de periculoasa este albirea dentara?

0
Share Button

Albirea dentara nu se face numai cu pasta de dinti pentru albire si uneori este nevoie si de interventia medicului. De aceea sunt si unii pacienti care se intreaba cat de periculoasa este procedura de albire a dintilor. In acest articol va vom prezenta cat mai bine procesul de albire dentara pentru a nu va face griji in ceea ce priveste satrea de santate pe care o aveti.

Albirea dentara se face profesionist si nu implica sub nicio forma deteriorarea danturii, slabirea rezistentei sale sau predispunerea la aparitia cariilor.

Procesul de albire dentara are in schimb si unele restrictii ulterioare sedintelor de alire dentara pentru ca tot procesul sa aiba rezultatele pe care le doriti.

A realiza albirea dentara in cabinetul stomatologic sau macar cu indrumarea unui medic trebuies a functioneze ca un certificat de garantie pentru a crede ca procedura de albire dentara este una sigura si ca dupa aceea pacientul nu urmeaza sa aiba probleme din cauza procedurii acesteia.

Este dureroasa o sedinta de albire dentara?
Aceasta este o alte chestiune care ii nelinisteste pe foarte multi pacienti care in final ajung sa nu mai vina in cabinete pentru a isi albii dintii si aleg sa isi mentina zambetul cenusiu pentru ca le este frica de procedura in site.

De obicei aceasta procedura de albire dentara nu doare iar pacientul nu simte absolut nimic pe tot parcursul tratamentului pentru ca solutia pentru albit nu depaseste dintele si gingia se protejeaza cu ajutorul unei bariere gingivale care se pune inca de la inceput.

Sunt si situatii in care este posibil ca solutia sa atinga buzele ori interiorul cavitatii bucale si sa fie spalata sau mobilizata de saliva. In situatia aceasta pacientul poate sa simta un disconfort usor care va fi atentuat de medic sau de asistenta cu solutii care au rolul de a neutraliza efectul pe care il are substanta de albire.

optimashop.ro

Sunt si situatii in care pacientii au sensibilitate dentara crescuta si simt in timp solutia care actioneaza, discofort si eventual durere iar in aceasa situatie solutia se va elimina de pe dinti si se va relua procesul la o saptamana distanta.

Cat costa procesul de albire dentara?
Acest aspect este din nou unul care are rolul de a determina oamenii sa nu apeleze la astfel de proceduri. In general cand auzim de albire dentara ne gandim la preturi uriase si renuntat de la bun inceput la ideea de a mai merge la medic pentru a primi o oferta.

Albirea dintilor are un pret care depinde de metoda aleasa si care poate incepe de la pretul unei paste de dinti ajungand la preturi care au incluse mai multe tratamente pentru inlocuirea unor portiuni de dinti caz in care operatiunile pot costa pana la cateva mii de euro.

In general insa se vor aplica solutii de albire a dintilor in cabinetul medicului stomatolog care nu depasesc 1800 de lei.

optimizare seo Brasov

Pentru a determina daca va puteti albi dintii trebuie sa discutati cu medicul si acesta va va spune exact daca sunteti potrivit pentru un astfel de tratament de albire dentara.

NO COMMENTS