Ce inseamna web design?

0
Ce inseamna web design?
Share Button

Web design-ul este una dintre cele mai importante componente din cadrul unui site . Un web design foarte bine realizat creaza o logica vizuala desavarsita si stabileste cea mai buna relatie de echilibru intre senzatiile vizuale si informatiile prezentate .

Daca vrei un site bine realizat , estetic si functional trebuie sa apelezi la serviciile unei companii de SEO care sa fie capabila sa realizeze in mod corect toate setarile site-ului pentru a facilita promovarea SEO pe viitor .

O astfel de companie este http://danbradu.com/web-design-si-programare-php/ , o companie in care profesionalismul sta la loc de cinste .

optimashop.ro

Ce inseamna web design ?

Aceasta companie realizeaza site-uri de prezentare complexe , de foarte buna calitate , cu design responsive ( asta inseamna ca site-ul poate fii utilizat si pe telefon sau pe tableta ) cu o structura aleasa chiar de client , magazine online customizate , solutii integrate perfect customizate , site-uri de la zero dar si solutii off line precum softuri de contabilitate , ERP , dar si orice altceva ce se poate programa . Pentru intreaga oferta de servicii te invit sa accesezi Danbradu.com .

Dupa cum spuneam web design-ul este una dintre cele mai importante componente din cadrul unui site . Acesta inglobeaza toate detaliile grafice , fonturi , culori , linii si combinatii de imagine , adica cea mai mare parte creativa a unui site . Web design-ul trebuie sa aiba la baza cerintele actuale de usabilitate dar si branding-ul si identitatea companiei .

Pentru a se crea cea mai buna relatie de echilibru intre informatiile prezentate si senzatiile vizuale totul trebuie sa aiba o limita . Prea multe imagini sau niste combinatii de culori total nepotrivite vor avea un impact negativ asupra site-ului respectiv . Potrivit specialistilor logo-ul este elementul principal care ii atrage pe cei mai multi dintre vizitatori in conditiile in care internautii au tendinta de a privi in prima clipa partea din stanga sus a site-ului .

optimizare seo Brasov

Un alt element extrem de important in structura web design-ului este spatiul dintre texte si imagini . O pagina care contine numai imagini si informatii concrete are un aspect mult mai ingrijit ceea ce o face mult mai accesibila . Claritatea si alinierea in pagina joaca un rol important in captarea atentiei utilizatorului . Claritatea inseamna pixelarea iar alinierea are la baza structura meniului paginii .

Continuitatea si consistenta , alte doua elemnte care joaca un rol important in reusita web design-ului . Logo-ul , banner-ul , fotografiile , sigla , toate acestea trebuie pozitionate astfel incat sa ofere o consistenta de calitate dar si continuitate .

Un web design de cea mai buna calitate este foarte greu de realizat , deoarece implica un pachet bogat de cunostinte in domeniul design-ului dar si cunostinte complexe de utilizare a panoului de administratie .

In conditiile actuale de piata este foarte important sa ‘’existi ‘’ in mediul online . Prezenta activa in mediul online iti faciliteaza contactul cu fanii si clientii tai . Asadar , succesul unei afaceri online depinde foarte mult de capacitatea de a atrage cat mai multi vizitatori .

Potrivit unor statistici realizate recent , numarul utilizatorilor de internet pe plan mondial a depasit cifra de 1,5 miliarde iar dintre acestia peste 7 milioane se gasesc numai in tara noastra . Iata asadar peste 7 milioane de potentiali client pentru afacerea ta online .

Daca vizitatorul este impresionat de site-ul tau , nu numai ca va reveni dar va fii si cel care iti va face publicitate . Insa pentru a ajunge la acest nivel ai nevoie de un web design profesional .

NO COMMENTS