Ce masina ar trebui sa iti cumperi?

0
Ce masina ar trebui sa iti cumperi?
optimizare seo Brasov
Share Button

Daca te-ai hotarat sa iti cumperi o masina, un rca auto ieftin iti va fi necesar pentru a putea circula cu ea in siguranta, oriunde tu doresti. Daca ai familie, te-ar putea interesa o masina mai mare, in care sa aveti destul loc toti si sa va puteti simti confortabil.

Pe de alta parte, cei care sunt singuri si nu vor mult spatiu pot sa cumpere o masina mai mica sau una sport. Masinile sport consuma insa mai mult decat celelalte. Atunci cand ai o familie, vei dori sa faci economii destul de mari si sa nu cheltui multi bani cu combustibilul. Astfel, vei cauta o masina care consuma putin.

O varianta buna in zilele noastre o reprezinta o masina care functioneaza cu combustibil GPL si care te poate ajuta sa economisesti destul de mult.

Dat fiind faptul ca pretul benzinei si motorinei este in crestere, varianta unui motor care functioneaza cu GPL este mai convenabila pentru tine deoarece acest tip de combustibil este cam la jumatate de pret fata de benzina si motorina. Economiile pe care le faci in acest mod sunt destul de mari si vei avea numai de castigat inclusiv pe termen lung.

O masina noua iti va scoate mai multi bani din cont, insa te vei bucura de ea mult timp si o vei folosi in cele mai bune conditii timp de multi ani. O masina noua nu va necesita reparatii constante asa cum e cazul celor vechi.

In timp, orice masina se uzeaza si trebuie intretinuta cum se cuvine de catre proprietari, iar costurile nu sunt mereu cele mai bune pentru ei. Daca nu stii de la inceput ce tip de masina vrei sa iti cumperi, trebuie sa iti faci o lista scurta cu modelele care iti plac cel mai mult.

Apoi, vei reduce aceasta lista la mai putine modele de masini, adica la cele care intrunesc multe din calitatile pe care tu le vrei pentru viitoarea ta masina. Nu te limita doar la anumite calitati pe care le vrei de la masina ta, ci gandeste-te la mai multe posibilitati.

Te poti razagandi chiar si atunci cand testezi o anumita masina si intri in ea pentru a vedea cat de spatioasa este si ce calitati are aceasta. Inainte de a cumpara o masina, analizeaza cu atentie si costurile legate de intretinerea si repararea ei.

Poti apela si la solutia cumpararii unei masini vechi, insa in acest caz trebuie sa ai grija ca ea sa nu fie extrem de uzata si sa nu ascunda defecte majore. Cele mai costisitoare probleme pentru tine sunt cele legate de motor, de transmisie sau de componentele acestuia.

optimashop.ro

Daca astfel de reparatii nu sunt facute la timp, efectele defectiunilor asupra motorului masinii tale pot fi dintre cele mai neplacute. Masinile vechi sunt avantajoase in anumite conditii, insa trebuie sa ai grija atunci cand cumperi un astfel de automobil. Dcaa nu vrei sa pastrezi aceeasi masina mult timp, poti cumpara usor una veche, urmand ca apoi, peste cativa ani, sa o schimbi cu alta.

NO COMMENTS