Ce specificatii va avea noul iPhone 7?

0
optimizare seo Brasov
Share Button

ce-specificatii-va-avea-noul-iphone-7Absolut tot ceea ce este legat de noul iPhone 7 va fi confirmat 100% in seara de 7 septembrie, odata cu lansarea noilor prototipuri revolutionare: iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

De asemenea, aceasta lansare va putea fi vizionata oricand, multumita site-urilor oficiale Apple. Totusi, ar trebui sa stiti ca acest model va costa o mica avere, iar in cazul in care detineti un alt model iPhone, dar este stricat, cel mai indicat ar fi sa il trimiteti intr-un service iPhone Bucuresti.

Va spunem toate acestea deoarece cu timpul pretul noului iPhone va scadea, iar dumneavoastra veti putea achizitiona noul prototip la un pret mai mic fata de cel initial.

Ca tot am adus vorba de pret, iPhone 7 Plus va avea un pret care va incepe de la suma de 769 de dolari doar pentru versiunea de 32 GB memorie interna. De asemenea, daca pretul nu reprezinta un inconvenient pentru dumneavoastra, prototipul poate fi precomandat de pe data de 9 septembrie 2016 si va ajunge oficial pe piata spre vanzare abia pe 16 septembrie 2016.

Totusi pretul unui iPhone 7 va fi mai mic fata de cel al unui 7 Plus. Acesta va costa doar 649 de dolari, in versiunea cu 32 GB memorie interna. Versiunea de 64 GB nu va mai exista, insa vor exista versiunile cu 128 GB si cele cu 256 GB.

Luand in calcul autonomia, iPhone 7, dar si iPhone 7 Plus trebuie sa ofere una dintre cele mai mari autonomi oferite pana in acest moment. De asemenea, o informatie care vizeaza interesul cumparatorilor este cea legata de baterie.

Conform celor prezentate, bateria noului iPhone 7 ar trebui sa aiba o durata de functionalitate cu doua ore mai mare fata de cea a unui iPhone 6S. In ceea ce priveste autonomia unui iPhone 7 Plus, aceasta este doar cu o ora mai mare. Diferentele dintre cele doua modele nu sunt exagerat de mari, insa sunt considerabile.

In ceea ce priveste performanta noului model, procesorul unui iPhone 7 sau iPhone 7 Plus prezinta 4 nuclee si este A10. Doua dintre nucleele procesorului consuma mult mai putina cantitate de energie comparativ cu celelalte doua.

Asadar, procesorul A10 este mult mai rapid, cu 40%, comparativ cu A9 si mai bun la procesarea grafica cu 50% mai mult fata de A9. Comparativ cu modelul anterior, noul procesor A10 este mai rapid de 120 ori.

Totus ar trebui sa stiti ca Apple a facut o informatie oficiala publica: Atat iPhone 7 cat si iPhone 7 Plus nu prezinta mufa jack pentru castile clasice. Totodata, Apple Company va lansa un adaptor special conceput pentru castile clasice, astfel incat sa se faca o trecere la cablul lightning.

Nu trebuie sa va ingrijorati, noile casti pentru iPhone sunt AirPods. Acestea sunt wirless si se conecteaza la device foarte usor.

In ceea ce priveste diplay-ul, rezolutia Retina va fi pastrata, insa culorile vor fi prezentate mult mai naturale si mai luminoase. De asemenea, camera foto va putea dace fotografii de tip portret cu bokeh pe fundal, astfel incat sa se redea impresia profunzimii.

optimashop.ro

NO COMMENTS