Ce trebuie sa urmaresti la cumpararea unui ceas?

0
ceas Armand Nicolet
Share Button

Atunci cand iti cumperi un ceas nou ar trebuie sa urmaresti anumite aspecte legate de un astfel de accesoriu. Un ceas Armand Nicolet se remarca printre alte produse similare de lux prin finisajele excelente executate manual de specialisti de seama din acest domeniu, recunoscuti la nivel mondial.

Munca depusa pentru a crea un ceas Armand Nicolet este uriasa, iar componentele acestuia sunt atent create pentru a nu lasa loc niciunei greseli. In general, daca te hotarasti sa iti cumperi un ceas si il porti pe timpul zilei, ar trebui sa alegi unul cu o culoare deschisa a cadranului. Pe de alta parte, ceasurile purtate noaptea trebuie sa aiba un cadran de culoare mai inchisa.

Cristalul lui trebuie sa fie neaparat din safir daca vrei ca acesta sa is pastreze mereu stralucirea initiala. Un ceas care indeplineste prea multe functii fata de cea de baza nu este de dorit. Daca nu ai nevoie de asemenea functii, atunci ar fi bine sa eviti un astfel de ceas. In plus, multi nici nu ajung sa foloseasca toate optiunile de-a lungul timpului.

optimizare seo Brasov

Un ceas de calitate foarte buna e cel ale carui componente sunt in totalitate facute de un singur producator. Exista si ceasuri care sunt doar asamblate de un producator, iar piesele lor sunt facute in mai multe locuri. Un vanzator specializat in acest domeniu iti va oferi informatiile necesare despre mecanismul ceasului si trasaturile care il fac rezistent atunci cand este expus la conditii dificile.

De o deosebita importanta sunt si documentele pe care le primesti odata cu ceasul cumparat. Ele iti vor oferi informatiile necesare despre data fabricarii, numarul de serie si service-urile autorizate la care pot fi facute eventualele reparatii. In cazul in care vei dori sa vinzi ceasul, documentele care il insotesc il vor face mai valoros. Cei care vor sa isi cumpere un ceas elegant, care sa se potriveasca bine cu un costum trebuie sa aleaga un ceas cu curea de piele.

Un ceas de calitate trebuie intretinut pentru a functiona ireprosabil. El poate fi dus la un specialist o data la minim trei ani pentru a putea fi curatat de praf, iar mecanismul sa fie uns si verificat pentru a fi detectate unele mici defectiuni.

Si asemenea operatiuni sunt costisitoare, dar ele pot prelungi durata de viata a cesului tau. Astfel, vei evita achizitionarea unuia nou. Reparatiile mai complexe dureaza destul de mult timp, putand ajunge chiar si la o perioada de cateva luni, in cazul producatorilor elvetieni.

Ceasurile mai vechi de 23 sau 30 de ani se repara mai greu decat altele. Totusi, reparatiile executate asupra unui ceas ii vor reduce acestuia valoarea. Din acest motiv este de evitat inlocuirea componentelor lui originale cu altele noi, atunci cand acestea nu mai functioneaza. Apa este unul dintre cei mai mari inamici ai ceasurilor. Cei care obisnuiesc sa inoate cu ceasul la mana trebuie sa il verifice in mod regulat, in fiecare an, pentru a nu avea probleme cu el.

optimashop.ro

NO COMMENTS