Cu ce ne ajuta modelele de separatoare de namol si hidrocarburi?

0
Share Button

separator de hidrocarburi NS3 FS600

De-a lungul timpului omul a cautat in permanenta sa imbunatateasca calitatea vietii, incercand in acelasi timp sa pastreze un echilibru in ceea ce priveste si natura mediul inconjurator.

Din nefericire insa industrializarea si aparitia a tot mai multe tehnologii si produse aduce cu sine pe langa multe avantaje si cateva minusuri demne de luat in considerare. Poluarea este unul dintre aceste minusuri, si facem referire aici la poluarea de tip industrial, la substantele rezultate in urma proceselor industriale pe care le desfasuram, cele mai multe de tip igienico-sanitar.

optimashop.ro

Pentru acest tip de problema s-a inventat insa si o solutie, iar aceasta consta in utilizarea de separatoare de namol si hidrocarburi, destinate special mdiului industrial sau mai bine spus industriilor care elimina cantitati mari de poluanti. Aceste produse sunt special create pentru mediul industrial, fiind recomandate a fi folosite acolo unde nivelul uleiurilor si al hidrocarburilor este ridicat, si care poate constitui un adevarat pericol pentru mediul inconjurator.

Cum functioneaza aceste separatoare de namol si hidrocarburi? Ca si in cazul separatoarelor de tip casnic, cele destinate mediului industrial vor avea un orificiu de intrare, prin care apa poluata cu deseuri va intra in interiorul separatorului. Aici ea va intra direct in spatiul de decantare a namolului, particulele grosiere ramanand in acest spatiu in vreme ce apa cu hidrocarburi isi urmeaza in continuare cursul.

A doua etapa este intrarea apei in incinta destinata hidrocarburilor, acolo unde densitatea fluidelor isi spune cuvantul, reusind sa ridice la suprafata particulele de ulei. Ulterior acestui proces apa fara particule poluante sau cu un grad mic de aparitie, va iesi prin orificiul de evacuare, urmand sa fie deversata in sistemele speciale de colectare.

Deoarece sunt destinate mediului industrial, aceste separatoare de namol si hidrocarburi vor fi mai predominant intalnite in domeniile auto, in parcari, garaje, in cadrul uzinelor si al fabricilor, in spalatorii auto, unde nivelul de poluanti este foarte crescut, in statii de alimentare cu carburant, unde vom intalni deasemenea un continut crescut de hidrocarburi, iar lista ar putea continua pentru fiecare domeniu ce lasa in urma uleiuri, namol, si alte reziduuri.

optimizare seo Brasov

 Aceste separatoare de namol si hidrocarburi isi au in mod clar avantajele lor si toata lumea ar trebui sa inteleaga importanta folosirii unor astfel de produse. In mod clar nu vorbim aici despre preturi exorbitante sau despre mofturi ci despre adevarate necesitati care ne vor ajuta sa pastram mediul mai curat si mai putin poluat pentru noi si pentru generatiile ce urmeaza. Desi poate parea nesemnificativ, doar asa putem asigura siguranta surselor noastre de apa dar si curatenia solului de care avem atata nevoie.

Interesant este si faptul ca specialsitii sustin aceasta cauza, si mai mult decat atat ei sunt cei care sar in ajutorul utilizatorilor spre a gasi produsul cautat. Un magazin in care am gasit mai multe modele de separatoare de namol si hidrocarburi este www.shop-einstal.ro, locul in care specialistii raspund cu placere oricaror intrebari. De aici pot fi cumparate modelele dorite, in functie de necesitatile fiecarui utilizator in parte, si in functie de activitatea fiecaruia.

NO COMMENTS