Cum poate fi reparata memoria masinii de spalat?

0
Cum poate fi reparata memoria masinii de spalat
optimashop.ro
Share Button

Smartphone, smart tv, tablete inteligente…ei bine, nici masinile de spalat rufe, nelipsite din gospodarie nu se lasa mai prejos.

Afisajul electronic nu mai este demult o noutate, insa mai nou masina de spalat rufe poate fi conectata la smartphone si poate primi comenzi de la distanta fiind prevazuta cu multiple programe care ne usureaza si mai mult viata.

Specialistii in reparatii masini de spalat s-au adaptat noilor tehnologii cu care sunt prevazute masinile de spalat, iar circumstantele fac ca doar cei mai buni sa supravietuiasca.

Cum s-a produs aceasta transformare a masinii de spalat? Sistemul electronic si memoria sunt cele care diferentiaza o masina de spalat inteligenta de una clasica.

Unele masini de spalat sunt prevazute cu optiunea “Enable Memory” care retine in memorie ultimele programe sau functii pe care le-ati utilizat astfel incat urmatoarea data cand doriti sa spalati rufe sa nu fiti nevoiti/e sa reluati din nou programul: temperatura in grade, tesatura, durata in timp etc.

Practic rolul memoriei este de a stoca programele de spalat ale masinii de spalat automate, dar si toate datele pe care aceasta le primeste sau le emite (cum este cazul erorilor). Daca memoria masinii de spalat se defecteaza, acesteia ii este imposibil sa mai functioneze normal.

Ganditi-va la bolile si tulburarile de memorie care afecteaza creierul uman. Asemenea memoriei de la masina de spalat, si memoria noastra este responsabila de retinerea si amintirea informatiei de orice tip, experiente, proceduri si obiceiuri.

optimizare seo Brasov

Exista factori care pot avea un impact negativ asupra memoriei si nu intotdeauna o leziune declanseaza boala. Factorii de mediu, psihologici si emotionali pot altera procesul de stocare si pastrare a informatiei, a folosirii si amintirii informatiei.

Spre exemplu, boala coreea lui Huntington se caracterizeaza prin miscari anormale (involuntare), tulburari mintale si deteriorari intelectuale. Miscarile unei persoane afectate de coree sunt miscari rapizi, sacadate.

Printre tulburarile psihice manifestate se numara anxietatea, depresia si iritabilitatea, in timp ce tulburarile intelectuale pot avansa pana la stadiu de dementa. Simptomele bolii pot aparea prea tarziu, in sensul in care persoana afectata de coreea lui Huntington poate fi parinte, iar boala fiind ereditara se poate trasmite descendentilor sai.

Ca interval de varsta primele simptome apar intre 35 si 50 de ani. Un tratament care sa trateze boala nu s-a descoperit pana in prezent, bolnavului in cauza administrandu-i-se medicamente neuroleptice care amelioreaza miscarile.

Din fericire, pentru memoriile stricate ale masinilor de spalat rufe exista “tratament”. Specialistii in reparatii masini de spalat  va solutioneaza problema, iar diagnosticarea si transportul masinii de spalat la service sunt gratuite.

Rescrierea memoriilor sau epromuri sunt solutii la indemana pentru specialisti care sunt dotati si cu piese de schimb pentru cele mai diverse modele de masini de spalat rufe. In plus, pe langa garantia unei reparatii de calitate primiti si garantie pentru piesele inlocuite intre 6 si 24 de luni.

Asemenea unor doctori neurochirurgi care fac interventii chirurgicale in sistemul nervos, multe firme sunt experti in reparatii masini de spalat, iar tehnica ireprosabila, atentia si finetea cu care executa lucrarile de reparatii sunt comparabile cu operatiile pe creier.

NO COMMENTS