Cum sa gasesc un service bun pentru iPhone-ul meu?

0
Cum sa gasesc un service bun pentru iPhone-ul meu?
Share Button

Chiar daca garantia de la Apple ti-a expirat si nu ai optat pentru o garantie extinsa in momentul achizitionarii telefonului, inlocuirea telefonului sau a diferitelor componente direct de la Apple poate fi destul de scumpa.

Daca nu esti comfortabil cu depanarea de unul singur, nu ai mai incercat niciodata si nu doresti sa te complici, iti recomandam cu incredere cel mai bun service de iPhone din Romania, intrand pe Service iPhone.

In ultimii ani, multe companii care se ocupa cu service-ul au aparut si s-au dezvoltat specializandu-se in reparatii de iPhone, iPad sau alte gadgeturi.

Din nefericire, nu toate aceste companii folosesc componente de calitate sau nu au specialisti foarte bine pregatiti in domeniu. Iata cateva lucruri pe care sa le ai in vedere, atunci cand alegi o companie pentru service-ul iPhone-ului tau:

Cauta-i Online.

Acesta a devenit un lucru comun printre userii acomodati cu internetul si care au nevoie de diferite reparatii pentru telefoanele lor. Asta ar fi primul lucru pe care ar trebui sa-l faci. Daca firma in cauza nu este listata pe internet (nu are o pagina web sau macar una de facebook), asta nu poate fi un semn tocmai bun.

Verifica asadar daca firma are un site oficial, o pagina de Twitter sau de Facebook si vezi ce cred celelalte persoane care au contactat aceasta firma de-a lungul timpului, despre serviciile prestate si calitatea personalului.

optimizare seo Brasov

Daca nu poti gasi nici un fel de prezenta online, poti gasi si alte optiuni. Orice companie care se respecta da un feedbak de calitate pentru clientii interesati, pe forumuri sau pe alte site-uri de specialitate.

Gasirea informatiilor de calitate despre o companie online este extrem de importanta, mai ales atunci cand ai de gand sa trimiti telefonul sau o anumita componenta a acestuia, in vederea servisarii. Iti recomandam sa nu trimiti niciodata telefonul sau parti componente ale acestuia unei companii, fara ca in prealabil sa fi discutat personal cu un reprezentant oficial, la telefon sau prin e-mail.

Intreaba despre preturi.

Pretul este un factor foarte important atunci cand te gandesti daca vrei sa repari telefonul sau pur si simplu doresti un upgrade la unul mai nou.

O companie de service de calitate, ar trebui sa aiba toate ofertele de pret la vedere, pentru toate serviciile prestate. Un semn bun este daca acestea sunt listate si online, pe pagina web sau pe Facebook.

Atunci cand vine vorba de plata pentru reparatia in sine, preturile pot varia de la zona la zona, in functie de orasul in care locuiesti.

De exemplu in functie de locatie, pretul pentru inlocuirea ecranului unui iPhone 4/4S poate varia de la sume intre 80$ si 115$. Aici sunt incluse mana de lucru si componentele de schimb.

Mai ieftin nu este intotdeauna mai bun!

Atunci cand iti repari telefonul sau cumperi piese pentru schimb, iti recomandam sa nu faci compromisuri. Multe companii care presteaza servicii de reparatii pentru telefoane sau gadgeturi, companii practic necunoscute, listeaza preturi foarte mici.

optimashop.ro

Iti putem spune cu siguranta ca majoritatea acestor companii folosesc componente de schimb de o calitate indolielnica si nici nu au depanatori de specialitate, autorizati. Iti recomandam asadar, sa te feresti pe cat posibil de acestea.

NO COMMENTS