Cum sa inchiriezi o masina direct de la aeroport in cativa pasi simpli?

0
Share Button

Cum sa inchiriezi o masina direct de la aeroport in cativa pasi simpli?Daca vrei sa ai o masina imediat ce ai ajuns la aeroport, va trebui sa tii cont de cateva lucruri, inainte. Cele mai ieftine inchirieri auto Timisoara sunt la NovumTimisoara.ro.

Ce sa faci si ce sa nu faci in ceea ce priveste rezervarea:
–    Incearca sa-ti rezervi masina cu cel putin 24 de ore inainte de ora de sosire la aeroport.

–    Incearca sa folosesti direct site-urile online ale companiei de rent a car. Timpul pe care il vei economisi astfel renuntand la booking-ul prin website-uri 3rd party, va merita cu prisosinta. De cele mai multe ori, daca apelezi la site-uri 3rd party pot aparea neintelegeri sau intarzieri si nu credem ca ti-ai dori acest lucru.

–    Incearca un pre-pay pentru a economisi din bani, dar asigura-te ca planurile tale de calatorie raman aceleasi. Nimeni nu se asteapta sa fie intarziat sau obligat sa foloseasca alte trasee, cu toate astea aceste lucruri se pot intampla din nefericire si este bine sa fii pregatit.

Pe de alta parte, daca platesti dinainte iti va fi aproape imposibil sa modifici termenii contractului, trebuie sa tii cont de asta.

–    Incearca sa gasesti o masina cat mai potrivita pentru numarul de pasageri pe care ii vei avea la bord. Dacai ai 2-3 persoane cu tine, iti sugeram sa iti inchiriezi o masina destul de mare si spatioasa, pentru ca toti sa poata sta confortabil. Daca iti faci rezervarea din timp si nu esti grabit, poti verifica si toate promotiile accesibile si astfel vei plati mai putin la final.

Procesul de inchiriere nu este foarte complicat dar poate deveni unul destul de complicat daca ai uitat anumite lucruri. Pentru asta, ne-am gandit sa-ti facem o lista cu tot ceea ce trebuie sa ai asupra ta, in momentul in care te decizi sa accesezi o rezervare, fie ea online fie la fata locului (la sediul firmei de rent a car):

optimizare seo Brasov

–    Trebuie sa ai pregatit cardul de credit sau debit. Din acest punct de vedere, trebuie sa tii cont ca nu toate firmele de rent a car vor accepta un card de debit, asa ca iti sugeram sa ai asupra ta si unul de credit. Se pot accepta si carduri de debit dar numai pe anumite criterii si cel mai probabil cardul respectiv va fii verificat inainte.

De asemenea, numele de pe fata permisului de conducere, va trebui sa corespunda cu numele de pe cardul de credit, altfel (in cele mai multe cazuri), cardul tau va fi refuzat si nu vei putea finaliza rezervarea. De asemenea, cardurile de credit sau cele de debit, trebuie sa fie atasate neaparat unor conturi bancare, altfel vor fi refuzate.

optimashop.ro

–    Tine cont ca aproape intotdeauna vei fi nevoit sa platesti o forma de depozit (in cuantum mai mic sau mai mare, dupa caz). Acest lucru este perfect normal si legal, cauta totusi sa gasesti o firma care nu iti va cere sa platesti un depozit foarte mare. De asemenea, valoarea acestui depozit poate varia si in functie de tipul masinii pe care o inchiriezi.

NO COMMENTS