Cum sa-ti faci afacerea vizibila noilor consumatori ?

0
optimizare seo Brasov
Share Button

SEO conceptUn efort suplimentar pentru strategia de optimizare seo locala ar trebui sa se bazeze pe

a) cercetarile asupra numarului de nou-veniti si turisti care vin in orasul tau anual si

b) nevoia afacerii tale de a se distanta de competitori.Daca numarul de vizitatori este mare si nevoia de a concura este puternica, atunci de ce sa nu iti deschizi afacerea acelor potentiali consumatori?

Cei care lucreaza in turism (precum lanturile hoteliere) sunt mult mai probabili sa implementeze aceste tehnici, dar ele se aplica si celorlalte afaceri (farmacii, restaurante, magazine, benzinarii, etc).

  • 92% din consumatori citesc acum reviewuri online. Reviewuri bune nu doar cresc reputatia afacerii tale, dar ii ofera si marketing gratis. Daca esti dintr-un oras de provincie sigur te intrebi ce sens au reviewuri-le, ca doar localnicii nu or sa iti dea review la hotel? Probabil ca nu. Dar sa presupunem ca intr-un oras din apropierea ta se va juca un meci important la care vor veni multi suporteri. Acestia vor dori cazare ieftina si se pot orienta spre oraselele invecinate. Iar acest exemplu poate fi extrapolat si aplicat in cazul a numeroase alte afaceri.
  • Descrierea afacerii tale trebuie sa contina toate facilitatile pe care le poti oferi: Meniuri fara gluten, meniuri vegetariena, meniuri fara lactoza, zone prietenoase pentru copii, scaune pentru copii, meniuri pentru copii, parcare gratis, muzica live, bufet all-inclusive, accesul animalelor de companie permis sau plata cu cardul permisa, drive tru, comenzi la domiciliu, deschis non-stop. Toate aceste facilitati trebuie evidentiate pentru a te diferentia de competitie.
  • Daca descoperi ca anumite orase trimit mai multi oameni catre orasul tau, ia in considerare ideea de a plati pentru publicitate in acea zona.
  • Localnici adesea cauta destinatiile de pe desktop, dar turistii si vizitatorii folosesc smartphone-ul. Investeste intr-un site optimizat si pentru mobil
  • Cumpara reclame in centrele de turism si agentiile de voiaje. Daca iti printezi singur brosurile incearca sa le incluzi in holurile a cat mai multor hoteluri sau ale altor afaceri

 

  • Ofera reduceri vecinilor sau fi comitetul de primire, utilizand atat media printata cat si retelele sociale pentru a promova reduceri unice pentru nou venitii din zona ta.

 

  • Cauta parteneriate cu alte afaceri locale. De exemplu incearca sa iti faci reclama pe spatele meniului unui restaurant, anuntandu-i pe clienti de existenta ta. Poti include un cupon sau un cod in cea reclama si reciproca metoda pentru acel restaurant.

 

  • Profita de ghidurile si topurile celor mai bune din orasul tau care fac referire la afacerea ta. De exemplu un magazin de cadouri din aproprierea unui parc sau monument ar putea scrie un top al celor mai intalnite obiceiuri, sau animale din zone. O sala de sport ar putea publica topul restaurantelor cu mancarea cea mai sanatoasa. Un medic pediatru ar putea scrie despre locurile distractive pentru copii. Un aparat de telefoane mobile ar putea face o harta cu zonele care au cea mai mare conectivitate in mediul rural. Un beneficiu evident al unei astfel acestei relatii de dezvoltare ar fi descoperirea brandului de catre noii vecini si turisti atunci cand cauta continut interesant.

 

 

NO COMMENTS