Cum scapam de igrasia nesuferita care ne poate imbolnavi copiii

0
solutie-antimucegai
optimashop.ro
Share Button

Umezeala care se infiltreaza in blocurile ridicate in perioada regimului comunist nu mai este demult un secret. Toata lumea o cunoaste si observa efectele sale, care se instaleaza pe peretii apartamentelor noastre si incep sa ne afecteze viata de zi cu zi, atat pe a noastra a adultilor, cat, mai ales, pe cea a copiilor nostri, mult mai plapanzi si mai expusi imbolnavirii. Si, sa nu uitam acel miros groaznic care se propaga in casa si pe care il simte oricine ne trece pragul!

Cele mai multe dintre gospodine au declansat un adevarat razboi impotriva igrasiei care atrage dupa sine mucegaiului inestetic. Au ras peretii, desfacandu-i pana la ciment, au frecat cu otet, cu clor, cu tot felul de leacuri spuse de bunici sau de vecini, fara sa ajunga la niciun rezultat bun. Parca mucegaiul se trezise cumva la viata, avand o constiinta proprie si raspandindu-se si mai mult, intinzandu-si tentaculele pe tavan si pe ceilalti pereti.

In aceste conditii se impune chemarea unui specialist in domeniu care stie exact ce trebuie sa faca pentru ca igrasia si mucegaiul sa dispara definitiv. Doar ca multi dintre noi nu ne permitem cheltuieli suplimentare pe luna, salariile sunt mici, iar expertii si sfaturile lor conteaza, asadar ce putem face intr-o astfel de situatie?

igrasie

Solutia este insa la indemana tuturor, ea consta in gasirea unei solutii potrivite anti-mucegai, care sa fie de un real ajutor in eliminarea acestor probleme. Nu trebuie sa lasam situatia asa sub nicio forma, deoarece igrasia poate duce la dezvoltarea crizelor de astm bronsic sau a unor forme mai usoare de raspuns la mucegai, precum: dermatite, eczeme.

Care sunt pasii de facut pentru a indeparta mucegaiul?

Orice gospodina stie exact cum trebuie folosita o solutie anti-mucegai, iar pasii nu mai sunt un secret pentru niciuna:

 • Izolarea peretilor exteriori;
 • Indepartarea mucegaiului;
 • Curatarea cu solutia antimucegai;
 • Vopsirea peretului cu lavabil;
 • Aerisirea camerei in fiecare zi;
 • Folosirea unui dezumidificator in camera;
 • O temperatura cat mai constanta in locuinta.

Care este cea mai buna solutie impotriva mucegaiului?

probleme-cu-igrasia

optimizare seo Brasov

Pe piata din Romania exista o multime de solutii care se prezinta ca fiind cele mai bune in lupta cu mucegaiul nedorit. Doar ca de multe ori, folosite cu multa speranta de gospodine sau de meseriasi chemati in acest sens, solutiile se dovedesc a fi doar apa de ploaie. Nu au efectele scontate, iar mucegaiul revine si se intinde si mai cu spor parca decat pana atunci.

O solutie foarte buna care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta afectata de igrasie devine cea de la X-CLEAN, care poate fi folosita atat pentru interior cat si pentru exterior. Beneficiile sale sunt multiple, ele constand in: curatarea perfecta a petelor de mucegai, a reziduurilor de pe suprafetele din plastic, ceramica, sticla, portelan etc, curatarea depunerilor de pe cazi, chiuvete, de pe faianta.

solutie-antimucegai

Pentru a da rezultatele cele mai bune, aceasta solutie trebuie folosita in urmatorul mod:

 • Nu se utilizeaza diluata cu apa sau cu alte lichide;
 • Se pulverizeaza de la 10-15 cm pe orice suprafata afectata de mucegai;
 • Aceasta este lasata sa actioneze timp de 20 de minute;
 • Se clateste cu apa.

NO COMMENTS