De unde sa nu cumperi piese pentru telefoane?

0
De unde sa nu cumperi piese pentru telefoane?
Share Button

Daca ai avut inspiratia si banii sa-ti cumperi un produs Apple, trebuie sa te informezi din timp unde gasesti si piese iPhone. Nu de alta, dar sa nu ai surprize ca ai cumparat cine stie ce clona sau produs contrafacut.

Piese pentru telefoane, in general, si piese iPhone, in particular, gasesti pe Accesoriigsm.ro, un loc unde nu promotia inselatoare te cheama la cumparaturi, ci seriozitatea unei firme cu o prezenta de 12 ani pe piata de profil din Romania. Preturile prezentate pe site sunt cele reale, fara ocolisuri.

Cand detii un smartphone de prim rang ca iPhone, trebuie sa te gandesti serios la ce piese cumperi inainte de a face primul pas. Se stie ca piesele pentru produsele gigantului Apple sunt protejate de tot felul de patente, iar firmele care le pot produce sunt alese pe spranceana de gigantul IT american.

optimizare seo Brasov

Ca ai nevoie de un cablu lightning, o husa pentru iPhone, un display sau o folie de protectie pentru ecran, nu merita sa te gandesti la economii facile, ci sa cumperi de la firme autorizate. Trebuie sa stim ca nu oricine isi permite sa cumpere un iPhone, acesta fiind un smartphone putin mai scump decat ceea ce exista pe piata.

E clar, deci, ca atunci cand ai avut bani sa cumperi ultimul model de iPhone, nu te poti uita la promotii inselatoare si la oferte de ocazie aparute pe to felul de site-uri cel putin dubioase.

Avand acces la Facebook, poti fi bombardat cu oferte de acest gen. In ultima vreme tot mai multe companii no name din China isi fac reclama pe acest site de socializare.

Daca, de pilda, ai dat o cautare pe Google pentru “display iPhone” si nimeresti pe un site care foloseste cookies, vei avea surpriza sa constati ca nimic nu e intamplator pe internet.

Acceptand politica cookies a site-ului, de acum incolo, cand vei naviga pe internet cu ajutorul Google, vei constata ca esti invitat sa cumperi display iPhone. Reclama site-ului vizitat returnat la cautarea ta te va urmari pe majoritatea locurilor on line pe care te deplasezi.

In noianul acesta de reclame, apar si tot felul de oferte de la site-uri chinezesti obscure. Ofertele lor sunt dintre cele mai stralucitoare, produsele arata impecabil in poza. Poate vei fi tentat sa te orientezi conform pretului mic, insa e riscant sa te incurci cu asa ceva.

Pe de alta parte, nu te lasa tentat sa cumperi piese pentru smartphone-ul tau de pe site-urile de ocazii. Daca cumperi de aici, asigura-te ca vei cumpara de la o firma care sa iti acorde garantie si factura fiscala.

Chestia cu garantie fara documente nu este serioasa, ci facuta pentru a te convinge sa cumperi un produs pe care, altfel, nu l-ar fi cumparat nimeni.

optimashop.ro

Cumparand in acest mod, nu te poti asigura decat o cheltuiala ulterioara. Astfel, in loc de o suma care ti s-a parut mare la inceput, ajungi sa platesti destul de mult incat sa nu fii satisfacut.

NO COMMENTS