Detectoarele de miscare – eficienta lor in viata de zi cu zi

0
Share Button

detectoarele-de-miscare-eficienta-lor-in-viata-de-zi-cu-ziDetectoarele de miscare au devenit un ingredient esential in domeniul securitatii electronice traditionale si acum sunt utilizate in sistemele de supraveghere video si de control al accesului. Poti alege din o gama variata de detectoare, unul pe care eu il recomand este detectorul de miscare Chuango care are o raza de detectie de 8 metri si un unghi de 110 grade. Poti vedea detectoarele de miscare peste tot in ziua de azi.

In toalete publice: este posibil sa fi observat ca mai multe bai publice au spalatoare automate, robinete si uscatoare de mana cu senzori fara a le atinge. Acest lucru este posibil numai cu utilizarea de senzori de miscare.

Cei mai multi dintre senzorii de miscare utilizati in toaletele publice astazi sunt infrarosii. Robinetele si uscatoarele de mana sunt activate o data ce schimbarea in radiatii infrarosii este detectata.  Sistemele fara atingere in toaletele publice sunt in crestere si foarte populare.

In magazinele mari:  Senzorii de miscare sunt de asemenea comuni in locuri cum ar fi usile de intrare si de iesire la magazinele alimentare. In cazul in care se intoarce unda de sunet la o frecventa diferita, senzorul stie ca exista un obiect in miscare in interiorul zonei de detectie si trimite un semnal pentru a deschide usa.

Usile automate nu sunt convenabile numai pentru ca acestea ofera acces intr-o cladire, ci si pentru ca sunt, de asemenea, mai sigure: persoanele cu handicap, persoanele in varsta sau orice persoana care are pachete sau obiecte grele poate intra si iesi mult mai sigur folosind usile automate

optimizare seo Brasov

Senzorii de miscare sunt tot timpul jurul nostru si au ajutat in a face viata noastra mai convenabila si mai eficienta. Odata cu dezvoltarea in continuare a tehnologiei concepute pentru a interactiona cu sistemele de miscare de detectare, mai multe aplicatii vor aparea si aceasta tehnologie va deveni mai frecventa in viata noastra de zi cu zi.

NO COMMENTS