Frumusetea naturii in piatra de ametist

0
optimizare seo Brasov
Share Button

Frumusetea naturii in piatra de ametistFrumusetea naturii este reflectata inclusiv in bogatia pietrelor, in culori si in calitatile acestora. Cristaloterapia detine multe informatii utile. Se spune ca daca ai sa bei dintr-o cupa de ametist, poti sa tii departe intoxicarea si sa vindeci boala betiei.

Piatra poate fi gasita in diverse nuante care vin practic din compozitia sa chimica. De la violet la cuart, incanta cu purpuriul ori violetul, cu inseratii albe sau transparente.

Este destinata oamenilor care dezvolta afaceri, slujitori ai bisericii si oameni care studiaza, creatori de moda, astrologi sau bio-energeticieni. Este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri, protejand totodata impotriva gandurilor mai putin placute, a pericolelor.

Un inel argint cu ametist, prin puterea pietrei, poate avea un rol puternic impotriva oricarui rau voit. Se spune ca ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza in acest mod, asupra potentialelor pericole. Aduce stabilitate si o judecata corecta, dragoste si idei noi. Totodata, piatra de ametist reduce agitatia sau tristetea si lipsa de comunicare cu cei din jur. Este o piatra a meditatiei, a linistii spirituale.

Fiecare obiect pe care il primim vine cu o incarcatura, cu un mesaj, Este ideal sa poata fi curatat si totodata, incarcat cu gandurile si intentiile noastre frumoase si curate, in adevar. Cum scriam si mai sus, natura ofera diferite daruri, insa se mai intampla uneori sa ne lasam inselati de ganduri false, sa traim intr-un film al mintii, total diferit de realitate. Si pana la urma ce inseamna realitatea?

Cand fiecare om vine pe aceasta lume cu propriul sau bagaj genetic si propria sa misiune. Cine spune ce este frumos si ce este urat? Fix ceea ce simtim, in urma fiecarei actiuni pe care o facem, in urma gesturilor sau a cuvintelor pe care le intreprindem.

Ametistul te ajuta sa poti renunta la vicii de genul fumatului sau al mancatului excesiv. Transforma energiile inferioare in energii superioare.

optimashop.ro

Natura ofera suport inclusiv prin pietre, catre o viata asa cum iti doresti. In fiecare zi exista cel putin o rascruce si alegerea facuta poate influenta un anumit comportament sau o dorinta. Gandeste cu inima!

NO COMMENTS