Functiile combinei cosmetice

0
optimizare seo Brasov
Share Button

Functiile combinei cosmeticeFunctiile combinei cosmetice sunt numeroase.

Terapia cu aburi – intensifica metabolismul, reduce tensionarea musculara, permite eliberarea de enzime de colagen, dizolva lipoproteinele prin lichefierea acestor substante  in interiorul membranelor celulelor. Prin abur se dilateaza porii, se stimuleaza functiile glandelor sebacee, se elimina toxinele, se inmoaie stratul cornos.

Ozonoterapia are efect imunostimulant, antibacterian, antiinflamator, revitalizant, antialgic, antidepresiv. Are actiune lipolitica, imbunatateste circulatia sanguina, oxigeneaza si tonifica pielea.

Vacuumul – aspira comedoanele, prin aspiratie ritmica sau continua, si face masaj facial, prin aspiratie ritmica, operatii care trebuie repetate pe acelasi traseu, care conduc la eliminarea sebumului, activarea circulatiei sanguine si limfatice, imbunatarirea nutritiei pielii, a elasticitatii fibrelor din derm, diminuarea ridurilor si imbunatatirea tonusului muscular.

Spray-ul consta in pulverizarea substantelor lichide necesare tratamenteor cosmetice faciale.

Periile rotative produc peeling-ul.

Lampa Wood folosind lumina ultravioleta pentru iluminarea si punerea in evidenta a zonelor cu imperfectiuni, analizeaza pielea in profunzime pentru a identifica tipurile de ten.

Lupa cu lumina permite examinarea detaliata a pielii.

Electroderm – prin curent alternativ de inalta frecventa care trece prin tuburi de sticla se produce ozonizarea aerului. Undele electrice determina reactii fizice si chimice asupra pielii.

Galvanodermul furnizeaza curentul continuu pentru tratamente de dezincrustare si ionizare.

Ultrasunetele sunt folosite in atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor care apar prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism, si se imbunatateste elasticitatea tesuturilor, cremele si lotiunile patrund in profunzime, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau antivergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii.

De asemenea, ultrasunetele sunt folosite in tratamentele pentru contur facial si ochi, lifting facial, anticearcan, depigmentare, prin eliminarea acumularilor de melanina.

Prin multitudinea de functii, combinele cosmetice sunt folosite cu succes in tratamentele cosmetice, oferind servicii de calitate superioara. Functiile combinelor cosmetice pot fi explicate de catre cosmeticiana din salonul cosmetic, atunci cand clienta doreste anumite tratamente. Fie are o recomandare medicala, fie isi doreste un tratament de infrumusetare, clienta va apela la cele mai bune saloane care ofera combinele cele mai bune.

O buna informare in privinta functiilor combinelor duce la cresterea increderii, care conduce la rezultate mai bune, pentru ca psihicul lucreaza in legatura cu fizicul de fiecare data, iar aceste tratamente cosmetice, prin aplicarea corecta, la timp si profesionista devin mult mai eficiente, daca interesul cosmeticienei este mult mai ridicat, atentia pentru nevoile clientei este maxima.

Serviciile de calitate sunt cele pentru care orice clienta se va intoarce la salon, combina cosmetica de fiecare data va fi folosita la maximul sau, poate fi si modernizata. Garantarea indeplinirii functiilor aparatului va fi primul element pe care producatorul si utilizatorul il vor prezenta cu cea mai mare grija clientei.

optimashop.ro

Functionarea corecta si multitudinea functiilor combinelor cosmetice sunt cele mai importante aspecte in tratarea oricaror aspecte medicale sau estetice. Alegerea functiei potrivite sta in mana cosmeticienei, a medicului specialist, a clientei, apoi punerea sa in practica implica doar aparatul cosmetic cu cea mai larga utilizare pe piata cosmeticelor.

NO COMMENTS