Istorisiri din vacanta

0
Istorisiri din vacanta
optimizare seo Brasov
Share Button

Seara se lasa ca in povesti, odata cu povestirea lui Dan. Imi plac istorisirile de vacanta, sunt mereu pozitive, relaxante si imi fac mie insami pofta de calatorie.

De fiecare data cand ma asez in fata calculatorului si caut oferte, imi amintesc de impresiile prietenilor mei, de ceea ce mi s-a spus poate intr-o seara asemeni acesteia sau la o cafea mult prea devreme, cand orele bat usor dupa 9, iar razele soarelui lumineaza cald.

Dan este genul de calator care te poarta parca prin intermediul cuvintelor sale pe plaje deosebite sau pe munti inca acoperiti cu zapada. Simti uneori chiar si greutatea gentii de calatorie sau poate a trollerului, dupa caz, iti doresti sa vina avionul mai tarziu, insa legaturile dintre orase sa respecte ordinea, sa poti citi zambetele si gandurile oamenilor care trec pe langa tine, sa te imbetiĀ  si din fericirea lor, sa visezi si sa inveti fara vreun efort.

Calatoriile sunt de fiecare data minunate, atat de minunate, incat, eu una am de fiecare data impresia ca transforma ceva din mine, imi aduc minuni si sterg totodata vreo parte mai putin placuta. Calatoriile imi dau experiente si gasesc in functie de modul in care ma simt, fix ceea ce imi este necesar intr-un moment sau altul.

Dan imi povesteste despre vacanta Maldive, surade si gesticuleaza, stiu ca si-ar dori sa se intoarca. Orasul in care locuim este unul destul de incarcat cu masini, circulatie, oameni si uneori eu insami simt ca tot ceea ce am de facut ma strange cu usa. In locurile speciale pentru vacanta, am avut intotdeauna senzatia ca oamenii care locuiesc acolo sunt mai putin stresati, ca nu au uitat sa zambeasca si ca la randul lor se incarca din zambetul si bucuria turistilor.

Vacantele te invata si sa zambesti, dincolo de noutatea calatoriei, dincolo de relaxare, iar zambetul e un soi de pas catre o alta lume. Tu ai fost in Maldive? Unde intentionezi sa iti petreci concediul? Dan are multe alte istorisiri fermecate, crede-ma.

NO COMMENTS