Mituri despre becurile economice

0
optimashop.ro
Share Button

Mituri despre becurile economiceBecurile LED sunt in topul trendurilor in legatura cu iluminatul intern modern pentru ca sunt mult mai eficiente in ceea ce priveste energia consumta si au si o durata de viata mare.

Cu toate acestea inca mai suntem in perioada de tranzitie mai ales in ceea ce priveste consumatorii casnici pentru ca aici trecerea se face mai greu la becuri economice din cauza informatiilor gresite prezentate in articole din presa si care in timp au ajuns doar mituri din domeniul iluminatului economic.

Este greu sa convingem pe toata lumea ca un produs nou este si bun mai ales pentru ca aceste becuri noi sunt putin mai scumpe decat cele clasice sau decat cele cu halogen. Cu toate acestea veti fi surprinsi sa aflati cata energie poate fi economisita numai schimband becurile din casa cu becuri economice.

Multi oameni considera ca doar un bec economic instalat in casa nu va aduce o schimbare considerabila in legatura cu consumul energetic dar asta nu este adevarat.

Doar un bec cu led va utilza in medie mai putina enegie comparativ cu unul incandescent si va avea o durata de viata mult mai mare decat a acestuia.

Chiar si doar un bec poate sa schimbe consumul de energie si poate face diferenta. Daca schimbati toate becurile din locuinte cu becuri economice intr-un an puteti sa faceti economii considrabile.

Oamenii au tendinta sa se gandeasca la becuri futuristice in momentul in care aud de LED dar becurile cu LED sunt intr-o mare varietate de dimensiuni si forme.

Un bec cu LED modern are de cele mai multe ori un design care imita forma becurilor cu incandescenta cu care ne am invatat deja. In ultimul timp sunt mai multe companii care au adus pe piata becuri LED cu forma de lumanare cum sunt cele care se monteaza pe candelabre sau becuri cu un design retro similar cu cel al becurilor Edison.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti tipurile de becuri care sunt cele mai potrivite pentru lcouinta in cazul in care nu va plac cele cu design modern.

Se considera ca becurile economice nu merg cu intrerupatoare dimabile. Aceasta este  alta informatie gresita si populara in randul persoanelor care nu vor sa incerce becurile LED.

Aceste becuri sunt idele pentru inlocuirea becurilor dimabine pentru ca ofera si un control mult mai bun asupra fluxului de lumina si diminueaza consumul de energie.

Sunt mai multe tehnologii utilizate pentru automatizarea iluminatului si pot sa fie controlate chiar si cu ajutorul unui telefon smart. Un bec LED cu intrerupator dimabil merge bine asa ca poate fi recomandat sa il utilizati asa.

Chiar daca pare greu de crezut  oamenii se plang ca becurile LED au un flux de lumina prea mare  pentru iluminatul care este necesar in case.

Comparativ cu spatiile pentru birouri, spatiile comerciale si spatiile industriale in momentul in care vine vorba despre locuinte oamenii vor o lumina discreta si calda.

optimizare seo Brasov

Progresele care au avut loc in ultimul timp in ceea ce priveste tehnologia LED ofera si posibilitatea de a alege dintr-o mare gama de becuri pe acelea care ne multumesc.

NO COMMENTS