Mobilier HoReCa pentru afacerea ta – cum sa il alegi

0
Mobilier HoReCa pentru afacerea ta - cum sa il alegi
optimashop.ro
Share Button

Daca ti-ai deschis o afacere in domeniul HoReCa sau esti pe punctul sa o deschizi, trebuie sa tii cont de cateva lucruri foarte importante pentru clientii tai.

In primul rand trebuie sa stii ce va contine meniul – aici iti recomand sa fii cat mai creativ si sa aduci niste preparate sau bauturi mai speciale, pe care sa le gaseasca doar la tine. Iar in al doilea rand te sfatuiesc sa te concentrezi pe decor: alege piese de mobilier rezistente dar si deosebite si decoratiuni care sa mearga cu stilul ales.

Cum sa alegi mobilierul HoReCa

Mobilierul HoReCa poarta un rol foarte important pentru orice afacere. Pe langa confortul oferit clientilor tai in local, acesta poate transforma total stilul amenajarii interioare. Mai mult decat atat, mobila de acest gen este si destul de scumpa, asa ca va trebui sa alegi ceva ce va satisface nevoile afacerii tale pentru mai mult timp. Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

–    viziteaza mai multe magazine ce comercializeaza acest tip de mobilier, studiaza piata si vezi ce preturi se practica. Observa stilurile obiectelor de mobilier, texturile si culorile si vezi ce se potriveste cu afacerea ta. In Craiova gasesti o multime de obiecte de mobila HoReCa la Selgros, la preturi accesibile.
–    cumpara obiecte rezistente, care sa tina un timp indelungat si sa arate impecabil si dupa o utilizare indelungata. Tine minte – aceste obiecte de mobilier vor fi folosite de o multime de oameni care vor trece pragul localului tau, deci trebuie sa fie deosebit de rezistente si solide.
–    alege obiecte usor de mutat, practice pentru a fi manevrate. De obicei, intr-un local se fac des reamenajari si reasezari ale obiectelor de mobilier, pentru a crea o alta atmosfera.

Tinand cont de lucrurile mentionate mai sus iti va fi mai usor sa alegi obiectele de mobilier pentru localul tau, fie ca e vorba de un bar, un restaurant, o cafenea sau alt local public.

Selgros Craiova
Produse alimentare si nealimentare
Sat Preajba, com. Malu Mare, str.
Henry Ford, nr. 12, jud. DoljCraiova, , RO
Tel: 0251 305 000
Fax 0251 305 199

optimizare seo Brasov

NO COMMENTS