Moto G3 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri ieftine

0
optimashop.ro
Share Button

Moto G 3 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri ieftineMotorola are o misiune clara. Aducerea pe piata a unui device cu stil, la preturi de 180 de dolari.

Si, pentru ultimii doi ani, compania a avut device-uri castigatoare in aceasta categorie de pret, prin deja renumitul cal de curse al telefoanelor performante cu preturi mici, Moto G.

Daca esti in cautare de reparatii telefoane in Bucuresti, intra cu incredere pe ServiceGsm.ro!

Poate Motorola sa se mentina pe primul loc in acest sens? Se asteapta consumatorii la ceva si mai performant in aceasta categorie de pret, pe care compania sa nu-l poata oferi?

Este adevarat ca cel putin in acest an, Motorola nu s-a abatut de la calea cu care ne-a obisnuit dar nu va inselati: Motorola G3 sau editia 2015, este cel mai bun deal pe care il poti gasi, daca esti in cautarea unui device Android performant si ieftin.

Impotriva tuturor device-urilor lansate de competitie, Moto G3 2015 vine sa se evidentieze printr-o performanta constanta, un software curat si fara bug-uri si o camera foto solida, caracteristici rareori prezente (cel putin nu toate) pe alte device-uri cu preturi asemanatoare.

Din punct de vedere al hardware-ului, nu putem spune ca telefonul ne da pe spate, nici nu a fost conceput pentru asa ceva, dar acest smartphone isi va face treaba cu brio.

Ecranul are o rezolutie de 720p cu dimensiunile de 5 inch, dar vine cu protectie Corning Gorilla Glass 3, ce il protejeaza foarte bine de zgarieturi, praf si chiar impact de la distante mici. De asemenea, acest telefon este rezistent la apa, putand fi scufundat la o adancime de 1m pentru 30 de minute.

Asadar este un telefon cu care poti merge si vorbi la dus sau in baie, fara probleme. Telefonul poate fi chiar si spalat in chiuveta, in timp ce functioneaza. Nu e rau deloc, nu?

Sub capac, este prezenta o baterie de 2470 mAh, acompaniata de un tray pentru micro-SIM si un microSD reader, ce poate accepta carduri cu o capacitate de pana la 32 Gb.

Smartphone-ul vine in 2 variante: una cu 1gb de Ram si 8 Gb capacitate de stocare interna, iar cealalta cu 2 Gb de Ram si 16 Gb de capacitate interna, adica dublu. Pretul pentru a doua varianta, este bineinteles ceva mai mare, dar nu cu mult.

Procesorul este un quad-core de la Qualcomm – Snapdragon 410, supratactat putin (de la 1.2 Ghz cat intalnim pe alte modele, la 1.4 ghz pe acest model), acest lucru dand un plus de viteza smartphone-ului, in fata competitorilor cu configuratii asemanatoare.

Camera foto principala are un senzor de 13 megapixeli, acelasi senzor prezent si pe Nexus 6, un Nexus 6mult mai scump si este intr-adevar mult mai buna decat alte camere pe care le poti gasi pe smartphone-urile competitiei, din aceasta categorie de pret. Are o apertura f/2.0 iar culorile redate in fotografii sunt luminoase si naturale, in special in fotografiile executate la lumina zilei.

Detaliul si claritatea pozelor sunt exceptionale, pentru un telefon la acest pret.

optimizare seo Brasov

>/center>

NO COMMENTS