Nokia Lumia 520, o noutate pe piata smartphone-urilor

0
Nokia Lumia 520, o noutate pe piata smartphone-urilor
Share Button

Atunci cand au fost lansate, smartphone-urile Nokia Lumia 520, produse acum de cei d ela Microsoft dupa achizitionarea companiei finlandeze, au venit ca o noutate pe piata, iar multi utilizatori s-au aratat surprinsi de designul lor inedit.

Acest telefon care este dotat cu geam cu touchscreen Nokia Lumia 520 are o carcasa de plastic, aceasta venind in opozitie cu tendinta din domeniu.

Multi producatori de telefoane incep sa foloseasca tot mai mult carcasele din aluminiu sau unele cu elemente din metal. Pentru telefoanele acestui producator, ale caror piese de schimb pot fi gasite cu usurinta, asa cum este si un geam cu touchscreen Nokia Lumia 520, preturile sunt unele mai accesibile, iar sistemul de operare cu care ele sunt dotate se constituie intr-un alt posibil avantaj.

optimizare seo Brasov

Interfata oferita de programul lui de operare Windows Phone este unica, iar accesul la retelele de socializare si toate aplicatiile populare in zilele noastre este si el garantat in bune conditii de utilizare, fara a intampina dificultati tehnice cu care alte telefoane se confrunta.

Windows Phone seamana putin cu programul de operare pentru calculatoare Windows 8, atat de detestat de cei care l-au incercat, insa experienta Windows pe un telefon mobil se dovedeste cu mult mai placuta decat cea de pe un laptop sau calculator desktop.

Toate butoanele acestui smartphone sunt situate in partea dreapta, ele controland functii precum pornirea/oprirea telefonului si camera foto, alaturi de ele, in partea de jos, gasindu-se conexiunea de tip micro USB, insotita de un jack audio.

Iubitorii retelelor de socializare vor gasi foarte buna integrarea acestor programe si a notificarilor in interfata modelului Nokia Lumia 520.

Cei de la Microsoft nu i-au uitat nici pe oamenii ocupati, care trebuie sa trimita si sa primeasca documente, iar, uneori, sa le si editeze. Din acest motiv, utilizatorului ii este oferit accesul gratuit la programele Office si OneNote.

Aplicatile preferate pot fi si ele descarcate de pe platforma online Windows Store, exact la fel ca in cazul celor folosite de smartphone-urile cu Android, ce pot fi descarcate din Google Play.

Printre cele mai bune aplicatii ale telefoanelor Nokia pot fi mentionate Cinemagraphs, Creative Studio, HERE Maps, Here Drive, Nokia Express si StyleSaint. Pasionatii de calatorii au la dispozitie si solutii complexe de navigare prin intermediul GPS-ului.

In plus, viitorul ne va aduce, cu siguranta, mai multe aplicatii pentru astfel de telefoane cu Windows Phone, daca nu chiar dispozitive care vor rula cu programul de operare Android. In acelasi timp, nu este exclus ca utilizatorii sa poata comuta in viitorul indepartat intre diferite program de operare, in functie de preferintele fiecaruia.

Cei care au incredere in marca Nokia, recunoscuta pentru rezistenta telefoanelor pe care le produce, isi vor cumpara cu siguranta un astfel de gadget care nu face prea multe compromisuri la calitate. Cei dornici sa detina ultima tehnologie in domeniu, in special viteza de conexiune de tipul 4G (LTE) ar putea prefera alte smartphone-uri, insa ele vin cu dezavantajul pretului sensibil mai mare decat al telefonului Nokia Lumia 520.

optimashop.ro

NO COMMENTS