Proceduri practicate intr-un service Gsm

0
Share Button

Proceduri practicate intr-un service GsmIn cazul in care telefonul dumneavoastra prezinta defectiuni, cel mai indicat ar fi sa il trimiteti intr-un service Gsm. Aici gasiti atat piese de o calitate ridicata care sunt achizitionate direct de la firma producatoare, cat si personal calificat cu vaste cunostinte in domeniul tehnic.

Asadar, se recomanda serivce-urile Gsm cu precadere decat cele ale marilor companii de telefoane si telefonii mobile. De asemenea, este mult mai avantajos sa reparati un telefon stricat decat sa investiti bani in unul nou. Chiar daca preturile unor device-uri mobile au scazut, acestea costa in continuare o mica avere.

De obicei, cea mai stricata componenta a unui telefon este ecranul tactil, iar procedura de schimbare a unui dispaly stricat cu unul nou este destul de complicata. Cum sunt montate noile display-uri astfel incat totalul de plata este unul avantajos?

Se va lua drept exemplu prezentarea inlocuirii unui ecran tactil iPhone. Touchscreen-ul mai este numit si digitizer, acesta reprezentand unul dintre cele mai importante componente ale unui iPhone. Perfectionaarea, dar si introducerea unei astfel de tehnologii a insemnat una dintre marile inovatii Apple in domeniul smarthone.

Totusi, indiferent de tipul device-ului, ecranul tactil are ca principiu de baza sesizarea impulsurilor tactile si de a trimite informatia placii de baza. Prin natura sa, acesta este in asa mod plasat incat sa nu fie vazut decat in cazul in care touchscreenul se sparge. Acesta este momentul in care apar problemele.

Neplacerile ar putea fi numeroase si se pot manifesta chiar daca ecranul nu este fisurat. Orice soc mecanic potae sa afecteze functionalitatea deviceului. Soc mecanic poate fi si atingerea accidentala a telefonului de un obiect mai dur sau scaparea device-ului din mana. Cand este necesara inlocuirea touchscreenului unui iPhone?

In cazul in care telefonul nu mai reactioneaza atunci cand il atingeti, anumite portiuni nu mai raspund la atingere, unele aplicatii sunt deschise impredictibil sau atunci cand telefonul are o reactie foarte intarziata, ar trebui sa schimbati ecranul telefonului.

optimashop.ro

Acestea sunt unele simptome clasice care sunt puse in legatura cu animite defectiuni ale digitizer-ului, insa pot exista si cauze diferite.

Din acest motiv este necesara trimiterea smartphone-ului intr-un service Gsm pentru beneficierea unui diagnostic precis.  In cazul in care este nevoie ca ecranul tactil sa fie inlocuit, procesul ar putea fi mult mai complicat, iar acest lucru depinde doar de modelul telefonului dumneavoastra.

Pentru realizarea schimbului de piese intr-un service Gms, se urmaresc si se indeplinesc urmatoarele task-uri. Primul dintre ele este oprirea telefonului. Ulterior se indeparteaza carcasa, iar cartela SIM este scoasa din sistem.

De asemenea, se decupleaza cablurie care faceau legatura intre placa de baza si elementele carcasei si se indeparteaza mai intai bateria, urmata de placa de baza. Vechiul ecran tactil este indepartat, urmand sa se introduca unul nou in sistem.

Dupa ce personalul calificat a indeplinit toate procedurile cu succes, toate componentele telefonului se asambealaza in ordinea inversa demontarii.

optimizare seo Brasov

Chiar daca taskurile prezentate par foarte usor de indeplinit, s-ar putea sa aveti anumite suprize neplacute daca incercati sa il reparati de unul singur. Telefoanele noi, precum noile modele iPhone pot fi foarte greu de demontat. Asadar cel mai indicat ar fi sa mergeti cu ele la un service GSM decat sa produceti alte stricaciuni.

NO COMMENTS