Revolutionara tehnologie Gorilla Glass

0
Revolutionara tehnologie Gorilla Glass
optimizare seo Brasov
Share Button

Telefoanele performante de la Samsung nu au atat de des nevoie de o inlocuire display Samsung, deoarece ele sunt realizate in mod calitativ, iar ecranele la multe din modele sunt construite cu ajutorul tehnologiei Gorilla Glass.

Ce este Gorilla Glass? Vom vorbi despre asta in cele ce urmeaza, insa nu inainte de a-ti recomanda un service GSM de calitate pentru momentele in care ai avea totusi nevoie de o inlocuire dispay Samsung. Intra pe Service Gsm.ro si ia legatura cu profesionistii.

Revenim acum la ceea ce inseamna Gorilla Glass. Ei bine, Gorilla Glass este un strat de sticlă subtire, usor si cu o rezistenta buna la diverse avarii.

Telefoanele inteligente cu un ecran rezistent folosesc aceasta tehnologie care scapa utilizatorii de smartphone de grija faptului ca o mica zgarietura le-ar putea afecta buna functionare a dispozitivului, sau de grija faptului ca sparg ecranul atunci cand il scapa din mana de la o inaltime foarte mica.

Gorilla Glas este  tehnologie folosita in mai multe domenii. In ceea ce priveste folosirea ei in fabricarea telefoanelor mobile, primii producatori care au folosit acest tip de sticla pentru construirea ecranelor au fost cei de la Apple.

Celebrul Steve Jobs si-a dorit ca ecranele iPhone-urilor create de companie sa nu fie din plastic, ci din sticla. Acest lucru a marcat incepere utilizarii acestei tehnologii la smartphone-uri.

Pana in prezent, producatorii de la Corning (cei care fabrica sticla Gorilla Glass) au lansat 3 editii de sticla care sunt menite sa protejeze ecranul. Insa, telefoanele care urmeaza sa apara anul acesta vor putea fi dotate cu Gorilla Glass 4, un ecran de sticla de 2 ori mai rezistent decat Gorilla Glass 3. Acest strat de sticla a fost testat si este intr-adevar de o finete si de o rezistenta uimitoare. Producatorii spun ca aceasta sticla uimitoare rezista in 80% din cazuri la cazaturi de la 1 metru.

optimashop.ro

Bineinteles, ca sunt si guri rele care spun ca nu au incredere in Gorilla Glass si ca prefera o folie de protectie sau un ecran de protectie, insa pana la proba contrarie nu putem face altceva decat sa speram ca va fi asa cum se lauda producatorii.

Tehnogia evolueaza mereu si se pare ca telefoanele inteligente vor fi fabricate sa reziste tot mai mult la cazaturi. Este si normal acest lucru din moment ce ajungem sa dam sume de bani incredibil de mari pe un telefon mobil inteligent.

In zilele noastre, cele mai multe din smartphone-urile de top au display-ul fabricat cu ajutorul tehnologiei Gorilla Glass 3, care a aparut in anul 2013. Bineinteles ca utilizatorii vor continua sa foloseasca folii de protecite si pe telefoanele cu Gorilla Glass 3, la fel cum vor face si pe cele cu Gorilla Glass 4.

Cand vrei un telefon cu adevarat bun, investesti. Insa, asta nu inseamna ca daca ai Gorilla Glass 3, 4 sau ce mai apare, poti scapa telefonul de la 20 de metri pe beton si acesta sa fie intact. Insa, daca utilizezi cu grija smartphone-ul pe care il ai, Gorilla Glass iti vine in intampinare cu o protectie speciala pentru a-ti proteja gadget-ul cand ai o clipa de neatentie.

NO COMMENTS