Salonul auto de la Shanghai

0
Salonul auto de la Shanghai
optimashop.ro
Share Button

La Salonul Auto de la Shanghai luxul este la el acasa . Cele mai importante companii producatoare de automobile exclusiviste au onorat cu prezenta la cel mai rafinat salon auto al anului , companii precum Bugatti , Ferarri , Lamborghini , Lexus , Maserati si Rolls-Royce .

Si cum o masina nu poate functiona fara anvelope de calitate este timpul sa va prezint cel mai bun dealer de anvelope de vara din Romania , anvelopepromotii.ro . Cele mai noi modele de anvelope si jante produse de companii de top in domeniu va sunt puse la dispozitie prin intermediul site-ului Anvelopepromotii.ro .

China este numita de impatimitii super-masinilor de lux noua versiune a celebrului ‘’eldorado’’american . Grandiosul eveniment a avut loc intre 21 si 29 aprilie si a prezentat o multiume de lansari create special pentru piata auto din China , care este dealtfel , cea mai mare piata auto din lume .

optimizare seo Brasov

Pe parcursul celor noua zile peste 800.000 de vizitatori au calcat portile Salonului Auto de la Shanghai.

Se estimeaza ca anul acesta se vor vinde pe piata auto chineza peste 21 de milioane de unitati , mai mult cu 6 milioane decat in Statele Unite ale Americii . Piata chineza este un obiectiv foarte important pentru toti constructorii internationali in special datorita faptului ca vanzarile din Europa sunt intr-o continua deriva .

In 2012 in China au fost inmatriculate nici mai mult nici mai putin de 19 milioane de vehicule noi , iar dintre acestea peste 15.5 milioane au fost masini si microbuze .

Vicepresedintele General Motors , Tim Lee , este de parere ca industria mondiala a automobilelor este direct influentata de evolutia pietei din China , care este considerata actualmente forta care mentine si ajuta la cresterea acestei ramuri a industriei , daca analizam putin cifrele din ultima perioada o sa vedem ca acesta are dreptate .

Se estimeaza ca in urmatorii 10 ani piata chineza va ajunge sa numere 30-35 de milioane de unitati vandute anual , o cifra colosala . In prezent cele mai multe vehicule inmatriculate in China sunt in zonele de coasta , in megalopolisuri , iar in viitor se asteapta o crestere semnificativa in zonele din centrul tarii , in orasele mijlocii si mari unde , in prezent cifrele semnaleaza un ritm foarte scazut al inmatricularilor , si anume 40 de autoturisme la fiecare 1000 de locuitori .

Editia anului 2013 a Salonului Auto de la Shanghai a prezentat pe o suprafata de 280.000 de metri patrati peste 1.300 de modele din peste 20 de tari , numai grupul SAIC din Shanghai a prezentat 110 modele de vehicule .

Cei mai importanti constructori auto din lume si-au prezentat in cadrul acestui eveniment cele mai noi concepte , modele de serie special create pentru piata auto chineza .

Printre cele mai interesante modele prezentate in cadrul acestui eveniment grandiose s-au numarat:

  • Mercedes GLA Concept
  • VW CrossBlue Coupe Concept
  • Renault Alpine A110-50 Concept
  • BMW X4 Concept
  • Maserati Ghigli .

O lansare specataculoasa a fost si cea a noului concept Ford creat special pentru piata auto din China , o piata a carei gusturi incep sa inflenteze tot mai mult industria auto mondiala.

Sper ca v-a facut placere sa cititi acest articol !

NO COMMENTS