Samsung Galaxy S7 Edge – pret si design

0
Share Button

La un pret de 639 de lire la magazinul oficial Samsung, Galaxy S7 Edge este unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri de pe piata. Vrei reparatii Samsung profesionale? Intra pe Service-Gsm.ro.

Daca te gandesti sa-l cumperi pe acesta si nu un S7 simplu, te va costa cu 70 de lire mai mult, o suma mica, daca stam sa ne gadim ca vei beneficia de un display premium, dual edge. Daca vorbim despre competitie, Sony Xperia Z5 Premium, este device-ul cel mai apropiat din punct de vedere al pretului, acesta putand fi gasit in magazinul online Sony, la 599 de lire. Acesta este de fapt rivalul lui Galaxy S7 Edge, atat in ceea ce priveste dimensiunile, cat si specificatiile generale.

Alti posibili rivali pentru Samsung Galaxy S7 Edge ar fi LG G5, la un pret de 529 de lire si Google Nexus 6P, care costa doar 449 de lire, cu alte cuvinte exista si optiuni mai ieftine pentru tine, cu configuratii asemanatoare, daca nu esti dispus sa platesti atat de mult pe un smartphone.

optimashop.ro

De-a lungul anilor, seria Samsung Galaxy S s-a dezvoltat si s-a schimbat putin cate putin, fiecare flagship aducand si oferind un design diferit de predecesorul sau, in asa fel incat astazi putem face cu usurinta deosebirea intre ele.

Totusi, aceasta abordare a celor de la Samsung se pare ca s-a schimbat o data cu ultimele modele lansate, S7 Edge aratand aproape la fel cu S6 Edge (modelul anterior), avand un display curbat si corpul construit dintr-o combinatie eleganta de metal si sticla.

In timp ce unii s-ar simti “tradati” de aceasta schimbare in strategie a gigantului coreean, noi putem afirma ca suntem multumiti cu acest design, care a reusit sa faca din device-urile Galaxy S6 si S6 Edge, unele dintre cele mai dorite smartphone-uri ale anului 2015.

O schimbare evidenta a acestui smartphone, daca il privim de la exterior, este marimea fizica. Acesta este ceva mai mare decat un S6 Edge si asta se poate observa cu usurinta. In loc sa ofere 2 dimensiuni ale telefonului adica 2 variante posibile, cei de la Samsung au decis sa faca S7 Edge putin mai mare, in comparatie cu S7 Simplu.

optimizare seo Brasov

Cu alte cuvinte, nu vom mai avea parte de un S7 Edge Compact sau Mini, de exemplu. In ciuda acestei abordari a companiei, device-ul nu este deloc unul mare, nu se simte in mana ca un phablet.

Asta si datorita ratiei excelente screen-to-body, de 76%. De asemenea, la o grosime de 7.8mm (cei de la Samsung declara 7.7 mm), Galaxy S7 Edge este un smartphone ceva mai subtire decat modelul anterior, iar asta inseamna 2 lucruri importante.

Primul este ca astfel s-a putut face loc pentru o baterie de dimensiuni mai mari, iar al doilea este inaltimea departamentului camerei (bump-ul care iese din carcasa), care s-a micsorat si el, avand acum dimensiunile de 0.5 mm inaltime. Pe de alta parte, chiar daca device-ul a primit o baterie mai mare, aceasta tot nu se poate inlocui, desi utilizatorii asteptau acest lucru.

NO COMMENTS