Termeni si Conditii

Textele si imaginile afisate utilizatorului prin intermediul unui browser web vor fi numite in continuare Site.

Utilizatorul reprezinta persoana care cauta informatii pe Site.

Drepturi de autor

Desi articolele care sunt preluate de la terte persoane si/sau site-uri au fost in urma unei permisiuni scrise probabilitatea ca unul sau mai multe articole sa fie publicate fara acordul autorului exista. Daca considerati ca o lucrare proprie a fost postata pe site fara acordul dumneavoastra va rugam sa trimiteti in cel mai scurt timp un email catre contact [at] cautareferate [dot] com, in care sa includeti adresa unde a fost postat materialul, datele dumneavoastra de identificare si dovada proprietatii asupra materialului in cauza. Va rugam sa respectati cerintele de mai sus in momentul in care ne contactati.

Prin descarcarea unei lucrari stiintifice, orice Utilizator al Site-ului www.CautaReferate.com declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, dupa cum urmeaza:

Lucrarile mentionate vor fi utilizate numai in scop de informare, documentare si / sau cercetare.

Este strict interzisa utilizarea lucrarii stiintifice in vederea falsificarii calitatii de autor a unei lucrari de orice natura, inclusiv de licenta, de diploma, de disertatie, de doctorat, dar fara a se limita la acestea.

Utilizatorul intelege ca fapta persoanei care isi insuseste, fara drept, calitatea de autor al unei opere constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 5 ani sau cu amenda de la 25.000.000 lei la 500.000.000 lei.

Utilizatorul se obliga sa respecte toate prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Riscuri

Proprietarul acestui site nu isi asuma nici un fel de responsabilitate cu privire la eventuale pagube provenite din utilizarea acestui site. Pierderea datelor de pe HDD precum si alte defectiuni sau pagube a caror cauza poate sa fie acest site nu tin de responsabilitatea administratorului.

Textele prezentate pe site sunt doar analizate din punct de vedere al “existentei” si nicidecum analizate din punct de vedere al corectitudinii informatiilor sau a scrierii gramaticale.

Prin continuarea vizualizarii acestui site, acceptati in mod tacit termenii de utilizare, precum si politica de confidentialitate.

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare precum si politica de confidentialitate fara un aviz in prealabil.