Tipuri de camere de supraveghere

0
Tipuri de camere de supraveghere
Share Button

Camerele de supraveghere sunt din ce in ce mai populare, atat in randul utilizatorilor casnici, cat si in randul utilizatorilor din mediul de afaceri. Motivele sunt simple si cat se poate de convingatoare: camerele de supraveghere reusesc sa ofere acea senzatie de siguranta si reusesc sa aduca ordine in afaceri sau acasa.

In ultimii ani, camerele de supraveghere s-au extins extrem de mult, in asa fel incat astazi putem descoperi o multime de variante de astfel de produse. Vom incerca sa le exemplificam pe cele mai importante, printre care si camerele video spion.

Care sunt, asadar, tipurile de camere de supraveghere?

optimizare seo Brasov

In primul rand, avem camerele de supraveghere video de dimensiuni normale, destinate supravegherii vizibile. Acestea pot fi folosite pentru supravegherea unei locuinte, pentru supravegherea unui birou sau pentru supravegherea stradala.

Acest tip de camere se poate imparti in mai multe categorii. In primul rand, exista camerele de interior, construite in asa fel incat sa preia imagini din interior la o calitate foarte buna si in al doilea rand exista camerele de exterior, construite din materiale robuste, care sa reziste la temperaturi foarte variate si de multe ori, extreme.

In functie de dotari, putem sa descoperim o multime de tipuri de camere. Exista camerele de supraveghere cu infrarosu, camerele de supraveghere wireless,camerele de supraveghere TILT Pan Zoom care pot fi controlate de la distanta sau camerele de supraveghere Day and Night.

Pe langa camerele aflate la vedere, exista o alta categorie a camerelor ascunse. Categoria de camere spion este din ce in ce mai dezvoltata, deoarece poate sa aduca o multime de avantaje. In primul rand, camerele spion pot supraveghea tot ceea ce se intampla intr-o anumita arie in mod natural.

Astfel, angajatii, cumparatorii sau membrii familiei se pot comporta natural iar tu ii poti surprinde in cazul in care fac ceva ce nu este corect. Spre deosebire de camerele de supraveghere clasice, camerele spion sunt mult mai mici si pot fi ascunse in locuri extrem de diversificate. Avem camere spion ascunse in pixuri, in stickuri de memorie sau in tablouri si aparate de aer conditionat.

optimashop.ro

Da, spionajul nu suna bine, daca te consideri o persoana spionata. Cu toate astea, timpul a aratat ca niste camere de supraveghere pot sa aduca o multime de avantaje, ordinea si disciplina fiind primul dintre ele.

NO COMMENTS