Totul despre optimizare SEO

0
optimashop.ro
Share Button

totul-despre-optimizare-seoOptimizarea seo este intr-adevar un domeniu provcator la fel si promovarea pe Google, dupa cum spun cei de la optimizare SEO Cluj. In limba romana acest domeniu presupune sa va optimizai site-urile pentru motoarele de cautare.

Fie ca va place sau ca nu va place in momentul in care discutam despre motoarele de cautare in Romania vom face referire la Google. In articolul acesta veti gasi si o lista cu cele mai importante lucruri pe care puteti sa le faceti pentru a va optimiza site-ul.

Daca dati o simpla cautare pe Google pentru cuvantul optimizare SEO sau site veti gasi mai multe firme si companii care va ofera servicii de SEO. Noi nu am scris acest articl special pentru asta ci pentru ca orice persoana care ajunge sa caute pe Google astfel de servicii sa inteleaga in cuvinte cat mai pe inteles ce inseamna aceasta optimzare.

Fie ca vreti sa faceti singuri seo sau vreti sa va externalizati complet sau partial aceasta activitate este bine sa stiti ce implica optimizarea pentru motoarele de cautare. Noi ne-am ocupat mult de alte site-uri care ocupa si primele locuri in Google pentru expresiile de interes.

Mai jos va prezentam cum vedem noi procesul de optimizare SEO.

Totul va incepe cu determinarea expresiilor cheie. Din punctul nostru de vedere aici este punctul zero pe care ar trebui sa ilĀ  faceti iar motivul este foarte simplu. Inca de la inceput va trebui sa stiti exact ceea ce vreti sa obtineti si pe care expresii vreti sa va clasati in motoarele de cautare. Pentru asta va trebui sa utilizati keyword planner.

Actionati inteligent inca de la inceput si optimizati exact pentru ceea ce va intereseaza. Ideea de baza a acestui pas este destul de simpla. Se vor stabili expresiile pe care vreti sa faceti SEO si va trebui sa verificati in Keyword planner volumele de interogari pe care le aveti pe expresia sau pe expresiile respective.

optimizare seo Brasov

Instalati un instrument care sa va ajute cand optimzati SEO. Depinde foarte mult pe ce platforma aveti site-ul web. Sunt multe persoane care prefera wordpress. Pentru asta cel mai bun plugin de seo este Yoast si este si gratuit. Acesta va spune exact ce faceti bine si ce nu. Este destul de usor de utilizat si de asemenea puteti gasi foarte multa documentatie despre el pe internet.

Atata vreme cat acesta este utilizat inteligent cel putin pentru zona de baza din SEO din fiecare articol de pe site este de ajuns.

Optimizati titlurile articolelor. Practic dupa ce ati decis sa targetati un cuvant cheie sau expresii acestea trebuie sa apara si in titlul articoelor voastre. Este destul de important sa fie relevante si clare.

Trebuie sa aveti grija si ca linkurile sa fie optimizate. Va recomandam ca dupa ce ati targetat un cuvant cheie, linkul sa fie exact acel cuvant cheie. Este prietenos si pentru motorul de cautare si pentru utilizatori si va ajuta la o mai buna pozitionare.

Nu uitati de url-urile prietenoase pentru ca si acestea sunt foarte importante si va ajuta sa va pozitionati bine.

NO COMMENTS