Trucuri pentru extinderea duratei de viata a bateriei pentru ultimul model de iPhone

0
Trucuri pentru extinderea duratei de viata a bateriei pentru ultimul model de iPhone
Share Button

La ora actuala, iPhone reprezinta unul dintre cele mai populare smartphone-uri din lume. Chiar daca a trecut ceva timp de la lansarea pe piata a primului model, utilizatorii sunt inca in cautare de piese iPhone. Cei interesati de achizitionarea de piese iPhone sunt sfatuiti sa arunce o privire pe www.magazingsm.ro.

Durata de viata a bateriei pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus s-a imbunatatit considerabil
Apple s-a straduit extrem de mult sa faca totul, de la chipseturi la software, extrem de eficient din punct de vedere energetic. Cu toate acestea, durata de viata a bateriei ramane „moneda” fiecarui dispozitiv mobil si fiecare caracteristica pe care o utilizam isi cere cantitatea sa de energie.

Daca incepeti sa aveti un nivel scazut al bateriei, puteti conecta telefonul la USB sau la un adaptor si lasa la incarcat (conectati-l la un adaptor de iPad pentru a reincarca telefonul mai repede). Daca va trebui sa fiti departe de o sursa de energie pentru o perioada mai lunga de timp, exista cateva trucuri care va pot extinde durata de viata a bateriei putin mai mult. Va va costa ceva distractie si delectare, insa veti obtine ceea ce va doriti.

optimizare seo Brasov

1. Reduceti luminozitatea – iPhone-ul prezinta ecran LCD, nu OLED, asa ca nu conteaza foarte mult ce culoare este afisata, conteaza daca lumina de fundal LED este pornita, cat de intensa este si pentru cat timp. Pentru a pastra consumul de energie la minim, mergeti la Setari – Display si Luminozitate si dezactivati caracteristica Auto-Luminozitate si reduceti pe cat posibil si luminozitatea.

2. Intrerupeti caracteristica Push – Notificarile Push nu numai ca aprind ecranul in modul blocat, dar pornesc si Wi-Fi-ul si radio-urile celulare. Daca de aceste lucruri nu este o nevoie urgenta, mergeti la Setari – Centru de notificari si inchideti caracteristicile Arata ecranul blocat sau Permiteti notificari.

3. Reduceti actualizaril de fundal – Apple se straduieste sa uneasca actualizarile in fundal astfel incat radio-urile sa nu transmita sau primeasca mai multa decat este necesar. Dar daca nu aveti nevoie ca o aplicatie sa se actualizeze in fundal, mergeti la Setari – General – Background App Refresh si asigurati-va ca acest lucru nu se intampla.

Va trebui sa asteptati ca mesajele sau media sa se actualizeze atunci cand deschideti aplicatia, insa daca nu o deschideti foarte des, economiile de energie pot fi de real folos. Facebook este una dintre cele mai cunoscute aplicatii, care poate candida cu succes la indepartarea din actualizarea de fundal.

4. Renuntati la localizare – GPS-ul consuma o multime de energie. Apple foloseste o serie de trucuri pentru a pastra accesul locatiei la un minim absolut, insa, la fel ca in cazul notificarilor si a ecranului de fundal, daca nu aveti nevoie de o aplicatie care sa stie unde va aflati, mergeti la Setari – Confidentialitate – Servicii de localizare si selectati Niciodata.

optimashop.ro

5. Reduceti miscarea – Tranzitiile animate si fundalurile blurate au devenit mult mai eficiente si sunt extrem de distractive din punct de vedere vizual. Daca nu aveti nevoie de aceste efecte le puteti inchide din Setari – General – Accesabilitate – Reducere miscare.

NO COMMENTS