Tu stii cum ar trebui sa iti intretii telefonul?

0
optimashop.ro
Share Button

In aceste vremuri, fiecare persoana are nevoie de un telefon mobil, in fiecare zi, pentru ca activitatile pe care le fac oamenii zilnic necesita folosirea unui astfel de dispozitiv.

Si daca telefonul a devenit o necesitate, atunci cu siguranta trebuie ca atunci cand ne cumparam un smartphone, sa ne indreptam atentia spre un model cat mai performant, pentru ca astfel, fara indoiala ne vom putea bucura de dispozitiv o perioada de timp indelungata.

optimizare seo Brasov

Indiferent de marca si modelul de telefon pentru care optezi, trebuie sa il echipezi cu accesoriile de protectie, pentru ca acestea au un rol foarte important.

Daca ti-ai cumparat de exemplu un model din gama Sony Xperia, atunci cu siguranta trebuie ca primul accesoriu pe care il cumperi dispozitivului tau sa fie un geam protectie Sony.

Pe langa acest accesoriu mai este important sa cumperi o husa special conceputa pentru modelul de telefon pe care l-ai cumparat. In mod evident, daca vei avea telefonul echipat cu aceste accesorii, atunci iti va fi protejat in permanenta.

In momentul in care ai ajuns acasa cu telefonul, trebuie sa ai grija unde il vei tine. Este indicat sa tii telefonul intr-o zona in care nu exista mult praf, pentru ca acesta se depune foarte rapid si usor, si din pacate afecteaza componentele telefonului (difuzor, microfon, casca).

De asemenea este foarte important ca telefonul sa nu fie depozitat intr-o zona in care este prezenta umezeala pentru ca in timp, aceasta va fi daunatoare pentru circuitele interioare ale dispozitivului.

Iarasi trebuie sa stii ca in ciuda faptului ca telefonul iti este echipat cu geam de protectie si husa, daca l-ai scapat in apa, atunci in mod cert vor fi afectate circuitele interne ale dispozitivului. In acest caz prima data trebuie sa scoti cartela si bateria dispozitivului, iar dispozitivul sa il tii la uscat 24 de ore, fara a incerca sa il deschizi sau sa il usuci intr-un mod artificial.

Daca ai scapat telefonul in apa, sa nu faci greseala de a incerca sa conectezi telefonul la curent, pentru a-l incarca, deoarece in acest caz cu siguranta toate circuitele interne ale acestuia se vor arde, si cu siguranta nu se va mai putea repara, sau reparatia va costa cat un telefon nou.

De asemenea, in momentul in care vrei sa stergi ecranul dispozitivului de urme, ar fi indicat sa folosesti o laveta, fie una uscata fie una umeda, iar mai apoi sa il stergi cu o laveta uscata.

 

Pentru aceasta operatiune poti sa folosesti si o solutie dezinfectanta pentru maini, pe care o poti gasi la supermarket sau la farmacie.

Ei bine, in momentul in care iti alegi husa, dupa cum am spus la inceputul articolului, trebuie sa alegi una special fabricata pentru modelul de telefon pe care il detii, insa trebuie sa ai o mare grija la materialul din care aceasta a fost confectionata.

Este foarte important materialul din care a fost realizat acest accesoriu pentru ca el va proteja telefonul de socurile mecanice pe care le-ar putea suferi dispozitivul in momentul in care ar fi scapat pe jos.

NO COMMENTS