Zone ale corpului ce pot beneficia de tehnica chirurgicala a liposuctiei

0
Zone ale corpului ce pot beneficia de tehnica chirurgicala a liposuctiei
Share Button

Inainte de toate, trebuie sa apelezi la liposuctie numai daca te-ai gandit suficient timp si ti-ai calculat cu atentie atat beneficiile cat si riscurile.

Trebuie sa stii de asemenea ca in cazul liposuctiei, rezultatele nu vor fi niciodata dramatice, ci mai degraba subtile. Daca esti interesat de folie pentru termocuverta de cea mai buna calitate, te sfatuim sa accesezi UtilariSaloane.ro.

Urmatoarele zone ale corpului uman sunt in general tinte pentru un posibil tratament ce implica liposuctia (interventia chirurgicala prin liposuctie):
•    Abdomenul
•    Spatele
•    Fesele
•    Pieptul
•    Genunchii
•    Coapsele
•    Partile laterale
•    Linia gatului si zona de sub barbie
•    Bratele (partea superioara)

Potrivit American Society of Aestethic Plastic Surgery, liposuctia este executata in general la nivelul partilor abdominale (la femei) si in zona abdomenului si a partilor laterale (la barbati).

Expertii spun ca unii dintre cei mai recomandati candidati pentru liposuctie, sunt persoanele care au o piele cu un tonus bun si cu o buna elasticitate, aceasta putandu-se preta la un contur nou. Persoanele care au o piele cu elasticitate redusa, pot avea rezultate nesatisacatoare (cu aspect de piele lasata acolo unde s-a efectuat interventia prin liposuctie).

Pacientii trebuie sa aiba o stare de sanatate generala buna, persoanele cu circulatia sanguina deficitara, cu boli coronariene, diabet, precum si cele care sufera de boli autoimune sau au sistemul imunitar slabit, nu ar trebui sa apeleze la o astfel de procedura.

Candidatii, trebuie de asemenea sa depaseasca varsta de 18 ani. Liposuctia este folosita in unele cazuri si pentru a ameliora anumite afectiuni, precum:

optimashop.ro

•    Limfedemul – o afectiune cronica (pe termen lung) in care excesul de limfa (fluide) se colecteaza in tesuturi, cauzand edemul. Edemul apare in mod comun in zona bratelor sau pe picioare. Acumularile de fluid au loc intr-un mod destul de rapid, mai rapid decat propria capacitate de resorbtie (a organismului). Liposuctia este folosita in aceste cazuri, tocmai pentru a imbunatati capacitatile de drenaj al fluidelor, pentru eliminarea disconfortului si a durerilor. Totusi, medicii tind sa foloseasca liposuctia numai in cazul pacientilor ce prezinta simptome severe. Dupa operatie, pacientul trebuie sa poarte un bandaj-compresie pentru cateva luni, cateodata chiar si un an de zile.
•    Gynecomastia – cateodata grasimile se acumuleaza sub zona sfarcurilor (la barbati). Liposuctia poate indeparta o parte din aceste depuneri.
•    Sindromul lipodistrofic (sau al lipodistrofiei) – acest sindrom debuteaza atunci cand se acumuleaza prea multa grasime intr-o anumita zona a corpului, in timp ce in alte zone aceasta nu este prezenta. Liposuctia este o solutie buna in acest caz, prin interventia cu ajutorul acestei tehnici, putandu-se imbunatati radical aspectul persoanei, rezultand intr-un corp cu un look mai natural, cu o distributie egala a grasimii.
•    Corectarea anomaliilor prezente dupa pierderile extreme in greutate – daca o persoana obeza a pierdut 40% sau mai mult din greutatea totala a corpului, printr-o interventie de tip “gastric band” sau procedura de bypass, pielea in exces ramasa in urma interventiei poate necesita interventii ulterioare. Cateodata, liposuctia este folosita in aceste cazuri, pentru a corecta aceste defecte.

optimizare seo Brasov

Inainte de a apela la o astfel de tehnica chirurgicala, medicii recomanda efectuarea unor analize generale, pentru determinarea starii de sanatate, astfel incat sa nu existe riscuri pentru pacient.

NO COMMENTS