De ce avem nevoie de rafturi?

0
De ce avem nevoie de rafturi?
Share Button

In viata de zi cu zi indiferent de activitatea pe care o desfasuram avem in general nevoie de rafturi pentru a depozita obiectele din jurul nostru. Acest lucru se intampla acasa, la serviciu, la birou, in magazine si absolut peste tot.

Nevoia de a avea spatii de depozitare este generata de mai multi factori. Avem nevoie de un loc in care sa mentinem in ordine mai multe obiecte pe care le folosim des si pe care le vrem tot timpul la indemana, avem nevoie de un spatiu in care sa depozitam obiectele pe care le folosim mai rar sau doar ocazional, avem nevoie de un raft in care sa depozitam anumite obiecte pentru a le pastra cat mai bine pe perioade cat mai lungi de timp, utilizam rafturile pentru a expune produsele in magazine si de asemenea se utilizeaza rafturile si pentru a depozita marfurile in drumul lor spre client dar si pentru a obtine in casa un design cat mai interesant.

In functie de nevoile pe care le avem de la un raft vom incerca in acest articol sa expunem fiecare situatie cand rafturile ne sunt utile si chiar indispensabile.

In primul rand acasa, avem nevoie de rafturi in toate camerele din casa. In bucatarie avem nevoie de un raft sau mai multe pentru a depozita ustensilele pentru gatit, vasele, diverse aparate electrocasnice si chiar si ingredientele. Daca rafturile au si sertare cu atat mai bine totul se rezolva mult mai simplu.

In sufragerie avem nevoie de asemenea de rafturi pentru a pune pe ele obiectele decorative. Daca acestea au si un design special cu atat mai bine. In baie avem nevoie de rafturi pentru a depozita obiectele pe care le folosim acolo, in balcon pentru a crea spatii suplimentare de depozitare si in dormitor evident ca avem nevoie de rafturi pentru haine, pentru obiectele pe care le utilizam des, pentru carti si lista poate continua. Daca avem si un dressing cu atat mai mult rafturile nu pot lipsi din el.

O alta situatie in care rafturile sunt absolut indispensabile sunt magazinele. Imaginati-va doar cum ar fi sa gasiti in magazin marfa pusa una peste alta si direct pe podea. In primul rand ca ar fi aproape imposibil sa mai gasiti ceva si in al doilea rand ca totul ar fi inestetic si s-ar crea haos.

Acest lucru ar fi dramatic si pentru magazine pentru ca ar fi mult prea complicat sa mai poata influenta decizia de cumparare prin aranjarea marfii daca aceasta ar fi efectiv trantita pe podea.

optimizare seo Brasov

Depozitele sunt alte spatii importante in care sunt utilizate rafturile. Marfa pana cand ajunge de la producator la utilizator trece printr-un proces destul de lung de transport si este in general depozitata in spatii special amenajate denumite sugestiv depozite.

Aici marfa este pusa de obicei pe rafturi pentru a isi pastra starea perfecta pana cand ajunge la cumparator. Daca paletii ar fi trantiti pur si simplu unii peste ceilalti apare riscul ca unii dintre ei sa se deterioreze si daca se deterioreaza atunci marfa nu va mai putea fi valorificata.

optimashop.ro

NO COMMENTS